Minőségi hőszivattyú melegvíz előállítására

A víz-levegő hőszivattyúk a föld alatti hőenergiát a meleg vízből az épület csatornáján keresztül elosztott beltéri levegőbe továbbítják. Ha egy forróbb anyag érintkezik egy hidegebbel, ez a hőmérséklet-különbség azt eredményezi, hogy a hő természetesen melegből hidegbe megy át, így a hőszivattyúk megújulnak és hatékonyak. Télen a víz-levegő hőszivattyúk kényszerített levegős fűtést szolgáltatnak; nyáron ellátják a központi váltóáramot.

[wp_ad_camp_1]

Hőszivattyú melegvíz előállítására kapható a fishkerlima.hu weboldalon, ezért érdemes ide kattintani, ha ön is megtekintené hőszivattyú kínálatunkat vagy rendelni szeretne. A víz-levegő hőszivattyúk csak a kényszerített levegős HVAC rendszerekkel kompatibilisek. Eközben a víz-víz hőszivattyúk csak a hidraulikusan sugárzó HVAC rendszerekkel kompatibilisek, mint például radiátorok, melegvizes padlófűtések és sugárzó padlófűtés. Nem tudja eldönteni, hogy a két hőszivattyú közül melyikre van szüksége? Ezt otthon saját maga is meghatározhatja, ha gyorsan áttekinti a jelenlegi HVAC rendszerét. Ha van kemencéje, akkor víz-levegő hőszivattyúra lesz szüksége; ha van kazánja sugárzó hővel, akkor víz-víz hőszivattyúra lesz szüksége. A víz-levegő hőszivattyúk hő- és váltóáramot is képesek szolgáltatni. A víz-víz hőszivattyúk azonban csak otthoni és üzleti vállalkozások számára tudnak hőt vagy meleg vizet szolgáltatni, az AC-t nem biztosítják.

Hőszivattyú

Hőszivattyú

A víz-levegő hőszivattyúk és a víz-víz hőszivattyúk egyaránt a „geotermikus” fűtés és hűtés formái. Az otthoni geotermikus energia a megújuló energia egyik formája, mert a földben tárolt hőt fosszilis üzemanyagok elégetése nélkül hasznosítja azt. Amennyiben még ennél is több információt tudna meg és megtekintené a hőszivattyúk árait és illusztrációit, nem kell messzire mennie, csak nézzen be hozzánk a fisherklima.hu weboldalra és itt mindent megtudhat ami csak érdekelheti a témával kapcsolatban.