Minőségi csomagoló fólia megfizethető áron!

A csomagoló fólia egy többrétegű és tekercses nyomtatott fólia, amelyet főleg automata csomagológépekhez használnak. Minősége ellenőrzött, valamint tanúsítvánnyal is el van látva, mindig törekszünk a magas minőségre, de hibásodás esetén azonnal javítjuk vagy cseréljük termékeinket. A csomagoló fóliák ára több dologtól függ, például az alapanyag összetételétől, vagy éppen az igényelt technológiától.

[wp_ad_camp_1]

Csomagoló fólia kedvező áron csakis az ugrinpack.eu webáruházban rendelhető. Csomagoló fóliáink széles kínálatában kapható perforált fólia, sztreccs fólia, zsugorfólia, sleeve fólia és légpárnás fólia is. A perforált fólia funkciója az, hogy a belecsomagolt termék levegőhöz jusson, és ezeknek két csoportját különböztetjük meg: makroperforált és mikroperforált fólia. Az előbbi öntött propilénből készült, az utóbbi pedig öntött fólia. Ezek levegőt eresztenek, de a folyadék cseppeket nem engedik át. A sztreccs fólia más néven hidegen nyújtható fólia, amelyet fólag háztartási csomagolóként használnak, vagy néha egységrakományok rögzítésére is.

Csomagoló fólia

Csomagoló fólia

A zsugorfóliák alkalmasak rakományok rögzítésére és ezek hőre zsugorodnak. A sleeve-fóliák is hőre zsugorodnak, ezeket főleg flakonok védelmére használják. Végül, de nem utolsó sorban a légpárnás fólia egy kétrétegű fólia, amelynek felhasználási területe az ipari védőcsomagolás. Amennyiben többet szeretne megtudni a csomagoló fóliákról, látogassa fel bátran weboldalunkat, az ugrinpack.eu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 386 08 01 telefonszámot tárcsázva. Válassza az ugrinpacket a magas minőségű, hosszantartó csomagoló fóliákért, és garantáltan nem fogja megbánni!