Minőségi Castrol motorolaj

A Kovács Autóalkatrésznél megtalálja a legjobb Castrol motorolajt, váltóolajt, hidraulika olajt akciós árakon. A Castrol olajokat a világvezető kenőanyagaiként tartják számon, ami évszázadok óta az egyik legforgalmasabb motorolaj cég.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi Castrol olajt gyártó céget Charles Cheers Wakefield alapította Angliában, 1899-ben. Tíz évvel a cég alapítása után egy új olajt fejlesztettek ki, amely a ricinus latin nevét, vagyis a Castrol nevet kapta. A Castrol a mai napig magas minőséget, kimagasló teljesítményt és kifinomult technológiát jelent az olajok területén. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeit a vásárlókkal együtt fejlesszék. Számos olyan Castro olaj van forgalomba, amelyeket a múltban versenycélokra használtak, és a mai napig is nagy összegeket adományoznak versenysportok támogatására. A Castro csakis 100%-osan megbízható eredeti forrásból származó olajt dob piacra. A Castrolnál megtalálja a legválasztékosabb olajokat, legyen az szintetikus, vagy fél szintetikus olaj a legkülönbözőbb márkákban, például Edge, Magnatec, stb.

A Castrolnál akár motorkerékpár olajt (Power 1), hajtómű olajt (Longlife, Axle, Syntrax Longlife, Syntrans Multivehicle stb.), és egyéb Castrol kenőanyagokat (Castrol Chainspray) is vásárolhat. A Castrol motorolajokkal kapcsolatos további részleteket megtalálja az alkatreszek.hu weboldalon, vagy kérdéseivel írjon e-mailt az info@kovacsauto.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 62/468-444 telefonszámot. Amennyiben személyesen szeretne olajt választani látogasson el a 6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87 címen levő szervizbe, mert itt a legjobb árakat biztosítjuk potenciális vásárlóink számára. Látogassa fel tehát a Kovács Autóalkatrész weboldalát, amelyet 2014-ben az ország boltjának választottak, és garantáltan nem csalódik a minőségben.