Minnesota fantasztikusan szép látnivalói

Az Egyesült Államok középnyugati részén található Minnesota, amely 10 000 tó földje. Nyilvánvaló, hogy Minnesota fantasztikus hely azok számára, akik élvezik a vízisportokat. Ezen kívül Minnesota otthont ad több csodálatos városnak, festői nemzeti parkoknak és az ország legjobb vásárlási lehetőségeinek. Vessen egy pillantás a legjobb helyekre, amelyeket Minnesotában lehet meglátogatni.

[wp_ad_camp_1]

Az 1600-as évek elején Nantucket-sziget volt a menedék az indiánok számára, akik el akartak menekülni az európai településekről Massachusetts szárazföldjére. A neve egy Algonquin szóból származik. Ma a helyén egy játszótér áll, elsősorban a gazdagok számára. Nantucket egy népszerű nyári turisztikai célpont, ahol a lakosság közel 11 000 –ről nyáron 50 000-re ugrik hirtelen a turistáknak köszönhetőem. Csendes kikötőket, drámai sziklákat, homokos tengerpartokat, világítótornyokat, gyönyörű régi kúriákat és kerteket is kínál. A sziget népszerű a művészek és írók, valamint az éves nyári zenei fesztivál látogatói számára is.

Minnesota

Minnesota

New Bedford Massachusetts 6. legnagyobb városa, amely „bálnavadász város” néven ismert, mivel a 19. században a világ egyik legjelentősebb bálnavadászati ​​városa volt. Az új Bedford-bálnavadász-múzeum az Egyesült Államok legnagyobb múzeuma, amely a bálnavadászatra összpontosít; bálna csontvázakat is látni itt. A múzeumtól az utca túloldalán található a Seamen’s Bethel kápolna, amely a Moby Dick-ben is szerepelt. A látogatók meglátogathatják egy bálnavadász-kereskedő otthonát, valamint a művészeti és tűzoltó berendezésekre szánt múzeumokat. A városnak van egy csodálatos oldala, amely több, a történelem szempontjából értékesnek tartott kerületet foglal magában. A Martha’s Vineyard egy népszerű nyári célpont a gazdagok számára, köztük számos hírességnek is, akik itt laknak.