Minden, ami hajtástechnika…

Jó, de mi az a hajtástechnika? Azoknak az eszközöknek a gyűjtő neve, amelyek az ipari, közlekedési, mezőgazdasági gépek/berendezések működéséhez szükséges erőket, mozgásokat átadják, közvetítik. Például a csapágy, az ékszíj, a szíjtárcsa, a tengely, a lineáris csapágyak, a görgősláncok, a lánckerekek, a hajtóművek mind-mind a hajtástechnikai elemek csoportjába tartoznak.

[wp_ad_camp_1]

A szombathelyi S.I.S. Hajtástechnika Bolt 20 éve árusítja a mechanikus hajtástechnikai elemeket. Az üzlet webáruháza 2010(!) óta érhető el a www.hajtastechnikabolt.hu domain címen. A webáruházban az ékszíjakon kívül laposszíjak, fogasszíjak, hosszbordás szíjak és hozzájuk tartozó ékszíjtárcsák is kaphatók. Ezen kívül a görgősláncok és lánckerekek nagy választéka és a mechanikus tengelykötések tömkelege található még a webáruházban. A mechanikus tengelykötések közül kiemelendők a tengelykapcsolók (kuplungok), melyek nagyon gyakori szereplői a mechanikai javításoknak. Ezek közül a körmös tengelykapcsoló a leggyakoribb, mert nagy erők átvitelére alkalmas, de mégis viszonylag olcsó termék.

Mivel a hétköznapokban a leggyakoribb hajtástechnikai elem az ékszíj, az üzlet raktárkészletének legnagyobb része az ékszíjak és az ékszíjtárcsák közül kerül ki. A vásárlók érdeklődése is nagyrészt ezen termék fele tapasztalható. Így a S.I.S. Hajtástechnika Bolt 2020-ben létrehozta az ékszíj specifikus webáruházát a www. ekszij.hu webshopot.

Az ekszij.hu webáruházban nem lehet más terméket kapni, csak különböző kivitelű és márkájú ékszíjakat, valamint a hozzájuk tartozó ékszíjtárcsákat. Viszont ezen termékek teljes választéka bemutatásra kerül és valóban rövid szállítási határidővel meg is vásárolható.

Ha ékszíjra, vagy ékszíjtárcsára van szüksége keresse az ekszij.hu webáruházat. Ha más hajtástechnikai elemre is szüksége van, nézze meg a hajtastechnikabolt.hu webshopban!