Milyen városokat érdemes fellátogatni Washington államban?

A Csendes-óceán északnyugati partján fekvő Washington különféle tájak lenyűgöző sorozatának ad otthont. Élénk városai a magasodó hegyek, a csillogó tavak és a robusztus partvidékek mentén megtalálhatóak.

[wp_ad_camp_1]

Noha a gyönyörű táj minden bizonnyal az egyik oka annak, hogy sok ember ellátogat az államba, Washington városainak mindegyike tartogat valami újat, mivel mindegyiknek megvan a saját egyedi identitása és kultúrája. A washingtoni állami főváros, Olimpia egy gyönyörű helyen, a Capitol-tó partján helyezkedik el, a fenséges olimpiai hegyekkel körülvéve. Alázatos mérete ellenére a város virágzó művészeti, kulturális és zenei jelenléttel rendelkezik. Igazán progresszív és kreatív hely, saját egyedi identitással. Számos gyönyörű épület található itt, amelyek közül a State Capitol Building kétségtelenül kiemelkedik. Indulás előtt feltétlenül nézzen meg egy koncertet a város egyik bárjában és zenei helyszínén.

Port Angeles

Port Angeles

Az Olimpiai-félszigeten található gyönyörű hegyek gyönyörű hátteret képeznek Port Angeles-nek, ahonnan pompás vízpart is látható, és itt megkóstolhatja a helyi finomságokat, vagy leülhet meginni egy kellemes kávét miközben csodálja a kilátást. Az 1862-ben létrehozott város gazdasága most a faiparára támaszkodik. A legtöbb ember csak átjáróként használja a csodálatos San Juan-szigetekre, valamint az Olimpiai Nemzeti Park látványos vadonjába. Noha télen nagyon sötét lehet, nyáron a közelben van néhány szép part, amit érdemes megnézni. Számos nagyszerű szabadtéri tevékenységet lehet itt végezni, például kajakozást, túrázást és szörfözést. Nagyon laza és liberális város Bellingham, amely az azonos nevű öbölben található. Festői vízpartja nagyon divatos hely, és a régi raktárakban mágikus kávézók, butikboltok és sok nagyszerű étterem található. Bellingham sokszínű, mivel régen négy különálló város volt, amíg lassan beolvadtak egymásba.