Milyen egy jó iroda?

Aki irodában dolgozik, az biztosan tisztában van az ülőmunka előnyeivel és hátrányaival. Az irodák környezete és milyensége nagymértékben befolyásolja, hogy hogyan érezzük magunkat a munkahelyünkön és hogyan telik a munkaidő.

[wp_ad_camp_1]

A megfelelő iroda kiválasztása egyáltalán nem egyszerű és ennek megfelelően a munkaadók nem is tudnak könnyen dönteni – árulja ez az irodakiado.eu egyik munkatársa. A munkáltatók is tisztában vannak azzal, hogy az egyterű irodák esetében sok zavaró tényezővel kell szembenézni, viszont sok munkavállaló épp a pici dobozoktól „dilizik be”.

A cellás és az egyterű irodák is népszerűek; igazából nem lehet azt mondani, hogy az egyik vagy a másik népszerűbb. Inkább a bérlő cég tevékenysége határozza meg, melyik megoldást választják. A fiatalos, pörgős cégek rendszerint az egyterű irodákat részesítik előnyben, a komolyságot hangsúlyozni akaró cégek viszont szívesebben választják a cellás megoldásokat.

Iroda

Iroda

Az iroda bérlések esetében hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy csakis kész irodák állnak rendelkezésre, pedig az irodabérlés lényege éppen az, hogy hosszú távú és tökéletes megoldás szülessen. Ennek érdekében lehetőség van akár egyedi padló, álmennyezet készítésére, dizájn elemek elhelyezésére, cellák igény szerinti kialakítására… Tehát a bérelhető irodák rendszerint tökéletesen személyre szabhatók; ez érdeke a bérlőnek és érdeke az iroda tulajdonosának is, hiszen így megbízható és hosszú távú kapcsolat jöhet létre a két fél között.

Egyre keresettebbek azok az irodák, amelyek szórakoztató mellékhelyiséggel vannak ellátva; itt helyet kaphat egy csocsóasztal, egy apró biliárdasztal vagy bármi más, ami kikapcsolódást tesz lehetővé. Ezek mellett az élelmiszerboltok és a tömegközlekedési csomópontok közelsége bír nagy jelentőséggel a választást illetően.