Mikor van black friday?

Kevés ember van, aki ne hallott volna a black Friday nevű eseményről, melynek legfőbb ismérve a hatalmas leárazás. Tudni kell, hogy a fekete pénteknek nincs állandó időpontja.

[wp_ad_camp_1]

Mikor van black friday? Ez a kérdés sokak fejében megfordul, hisz a fekete péntek egyre népszerűbb a magyarok körében is. A black Friday elnevezés a Phiadelphiai Rendőrségtől származik. Fekete péntek ugyanis a Hálaadást követő pénteki nap, amikor megindul a karácsonyi bevásárlószezon. Éppen ezért nincs állandó, minden évben ugyanakkorra eső időpontja a fekete pénteknek. A fekete péntek jelentőségére felfigyeltek a kereskedők is és azóta ebből hagyomány lett, nem csak Amerikában, hanem lassan itt Magyarországon is. Fekete péntek egy napra szól, azonban vannak üzletek, amik egész hétvégére, de akár egész hétre is meghosszabbítják az akciókat. Ez azért is pozitív, mert évről-évre egyre több üzlet csatlakozik a fekete péntek eseményhez, az embereknek pedig, főleg, akik délelőtt dolgoznak, nincs sok idejük, hogy minden üzletbe betérjenek, amibe szeretnének.

Black Friday

Black Friday

Ennek okán érdemes online vásárolni, mivel a legtöbb valamit is magára adó üzlet már rendelkezik webes platformmal, hogy a vásárlók helyszíntől és időtől függetlenül tudjanak vásárolni tőlük. A black.friday.hu weboldalon nem csak azoknak az üzleteknek a listáját találja meg, akik már csatlakoztak a Black Friday eseményhez, hanem a termék kategóriákat is megtekintheti. A Black Friday ideje alatt nem csak elektronikus berendezést és ruházati termékeket, de olyan termékeket is megvásárolhat nagyszerű árakon, mint ágymatrac, ékszer, parfüm, babakocsi, fűnyíró vagy hangszerek. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb termékeket, ráadásul igencsak kedvezményes árakon.