Miért veszélyes a WC lehúzás a házasságokra?

Kétségtelen, hogy a vízszerelő és vízvezeték szerelő emberek élete csupa meglepetés és izgalom. Nem hiszi? Pedig olykor a szakemberek olyan megdöbbentő dolgokat találnak a csatornákban és vezetékekben, melyek a dugulást okozták. Egy amerikai kolléga is érdekes helyzetbe került emiatt.

[wp_ad_camp_1]

A wc lehúzásának házasságra gyakorolt hatásairól itt tudhat meg többet! Egy amerikai vízvezeték szerelőt szeptikus tartálytisztításra hívott ki egy kedves házaspár. A szeptikus tartályról azt kell tudni, hogy a háztartásból érkező szennyvíz kezelésére létrehozott vízszintes, föld alatti tartály. Gyakorlatilag egy olyan ülepítőről van szó, amely a pottyantós WC-k alá ásott 1- méteres gödröt hívatott helyettesíteni. Viszont ezek az ülepítők speciális kialakításuknak köszönhetően sokkal hatékonyabb ülepítésre képesek. Leginkább olyan helyen van rá szükség, ahol a központi szennyvíztisztítás nem biztosított. Viszont a tartály nem rendelkezik végtelen kapacitással, így előbb-utóbb megtelik, tehát szakemberre lesz szükség, aki kiüríti. Hogyan tehet tönkre egy házasságot a szeptikus tartály eltelítődése? Rögtön eláruljuk!

WC

WC

Egy amerikai vízvezeték szerelőt is tartálytisztításra hívott ki egy nagyon kedves amerikai házaspár. A kellemes csevely és a folyamat magyarázást követően megkezdődött a valódi munka, még pedig a szennyvíz lecsapolása. Ahogy a tartály fedele eltávolításra került, a vízvezetékszerelő és a házaspár is szembesült vele, hogy a szennyvíz tetején rengeteg használt óvszer sodródott peremtől-peremig. A probléma az volt, hogy csak ketten éltek a lakásban és nem óvszerrel védekeztek. Az nem világos, hogy ki kit csalt meg, viszont a tisztítás alatt a férj lelépett, a feleség pedig sírva fizette ki a vízvezetékszerelő munkadíját.