Miért szeretünk idén is moziba járni?

A 2015-ös esztendő elkényeztette a mozi rajongókat. Olyan sikeres alkotások kerültek vászonra, mint A mindenség elmélete, a Kódjátszma, a Foxcatcher, A tenger szívében vagy A lázadó.

[wp_ad_camp_1]

A leghihetetlenebb történeteket a valóság írja – állítja a Foxcatcher című filmről a mozi-filmek.hu mozis magazin. Vajon hogyan alakítja a főhős életét a rá váró mesés vagyon, amely egyszerre áldás és hatalmas súly is, ami csak nyomja és nyomja a vállakat? A film mégsem a vagyon örökösét, hanem az olimpiai birkózó testvérpárt helyezi a középpontba. Hogyan alakul hármuk viszonya és mit eredményezhet mindez? Mi jelenti a valódi kapcsot a férfias sportokat kedvelő férfi és a két birkózó fiú között? A történet hihetetlen fordulatokra képes, ezért is különösen ajánlott megnézni mindenkinek, aki szereti a kissé komolyabb, de mégis életszagú filmeket.

Mozi

Mozi

A mozi-filmek.hu mozis magazin ír a Whiplash című filmről is, amely 2014-ben jelent meg, de a legtöbben csak idén láthattuk. Az elszántság mire lehet elég a zenében? Mi történik, ha a rendkívül elszánt ifjú dobos még egy nála is elszántabb tanárral találja szembe magát, aki egyáltalán nem híve a formalitásoknak és keményebb, mint a kőszikla? A tehetségnek utat kell törnie magának, de a tanár feladata, hogy mindezt elindítsa. Az út nehéz és cseppet sem fájdalommentes; konfliktusok, könnyek és vér jellemzi azt az utat, amit a világ legjobb zenészeinek be kell járniuk. Az egyetlen kérdés: vajon mindketten képesek lesznek tartani a ritmust?

A mozi-filmek.hu magazinban számos olyan alkotás tartalma olvasható, amelyeket érdemes megtekintenünk a mozivásznon is. A 2014-es és 2015-ös esztendő valóban kiváló terméssel kecsegtetett bennünket és a várakozásoknak megfelelően rengeteg moziélménnyel lehettünk gazdagabbak. A mi feladatunk csupán annyi, hogy megtaláljuk azokat a filmeket, amelyeket mindenképpen meg szeretnénk nézni.

Forrás: http://mozi-filmek.hu