Miért olyan stílusos a minimalista modern szőnyeg?

A minimalizmus mindig is jelen volt a lakberendezésben és talán ez már így is marad. A minimalista modern szőnyeg tökéletes választás a letisztultság kedvelőinek. Minimalizmus jellemzője lehet a nyugalmat árasztó és magától értetődően szépséges miliő, ha mindent ízlésesen tervezünk meg.

[wp_ad_camp_1]

Ha nem figyelünk oda, akkor viszont balul sülhet el és rideg, barátságtalan is lehet a lakás belső tere. A kevesebb több. Ez a nagyon pallérozott mondás ebben a témában is megállja a helyét. A kevesebb szín, a kevesebb anyaghasználat, a kevesebb dizájn teszi makulátlanná a minimál stílusú otthonokat. Egy valamiről azonban ebben a stílusban sem tudunk lemondani. Ez pedig nem más, mint a szőnyeg. Padlófűtés, okos otthon ide, vagy oda, a szőnyeg egy olyan kiegészítője lakásunknak, ami a barátságos, meleg légkört megalapozza.

A letisztultság egyre népszerűbb jelen korunkban. Szeretünk építkezni, fészket rakni, biztonságos légkört teremteni a család számára. Egy modern, letisztult otthon tökéletes menedékünk lesz minden egyes nap végén, amikor haza érünk a munkából. Mit kell ahhoz tenni, hogy letisztult, nyugodt, modern otthonunk lehessen?

A minimalista lakásba is találhatunk igényes, minőségi, szép modern szőnyeget. Szőnyegből nincs hiány, ha lakberendezésre adjuk fejünket. A stílus mellett a funkcionalitás is fókuszban kell, legyen, hiszen érző pszichéjű emberek vagyunk, szükségünk van a léleksimogató lakástextilekre, a kedves tárgyakra. A szőnyeg tökéletes példája annak, hogy a legmodernebb lakás is befejezetlenül hat nélküle.

Szőnyeg

Szőnyeg

Milyen tulajdonságai vannak egy minimalista modern szőnyegnek?

  • Letisztult mintázat
  • Színe nem harsány, nem feltűnő, nem hivalkodó
  • Egyszerű, elegáns
  • Anyaga minőségi, kifogástalan
  • Formája kör, vagy téglalap alakú
  • Lehet padlószőnyeg, shaggy szőnyeg, polipropilén szőnyeg is.

A minimalista modern szőnyeg mindig az aktuális lakberendezési trendek nyomán választandó. Szürke, fehér, türkiz, barna, bézs, sárga, fekete, zöld, stb. Ha fontos, hogy haladjunk a korral, akkor a szőnyeg vásárlás sem lehet másodlagos feladtat, ha otthonunk lakberendezéséről van szó. Egy minőségi, letisztult, minimalista modern szőnyeg a nappaliban, a konyhában, az előszobában, a hálószobában, de még a fürdőszobában is tökéletes képet fog adni.

A színek, a bútorok formái és anyagai, az elrendezés meghatározzák otthonunkat. A tökéletesen megálmodott családi fészek életünk legmeghatározóbb tere. Rendezzük be a mi saját igényeinkre legjobban szabva.