Miért célszerű Joya cipőre cserélni lábbelidet?

Ha sosem szenvedtél még hátfájdalom miatt, akkor igazán szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis a lakosság körében ez egy állandó probléma. Viszont, ha rendszeresen szenvedsz a kínzó fájdalom miatt, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy lecseréled lábbelidet.

Joya lábbelik tökéletesek azok számára, akik a hátfájdalom árnyékában élik a mindennapjaik. Ha a szerencsések közé tartozol és nem szokott fájni a hátad, abban az esetben is hasznos lehet számodra a Joya kényelmes, puha, rugalmas talpú cipője, még pedig prevenciós céllal. A nem megfelelő cipő a teljes mozgásszervi-rendszerre káros hatással van, így érdemes váltani. Sokan úgy vélik, hogy a fájdalmak oka a túlzott magassarkú hordás a hölgyek esetében, azonban a probléma nem csak a gyengébbik nemet érinti, a férfiak esetében is nagyon gyakori a rossz testtartás és a hátfájás. A probléma forrása a nem megfelelő, kemény talpú cipő. A többség viszont ódzkodik attól, hogy nem túl esztétikus ortopéd cipőt hordjon. Szerencsére erre nincs is szükség, hiszen a Joya egészséges és egyben esztétikus cipői megoldást jelentenek a problémára.

Joya

Joya

A Joya fejlesztői fiziológusokkal és orvosokkal alkották meg azt a cipőt, amely ruha-rugalmas talpának köszönhetően támogatja a természetes mozgásmintát és lehetővé teszi az optimális talpnyomás eloszlást állás és járás közben. A Joya cipő használatával a fájdalom megszüntethető, illetve meg is előzhető. A Joya cipő támogatja az aktív járást, segít az egészséges testtartásban, erősíti a hátat, tehermentesíti az ízületeket és az úgy nevezett mikromozgások segítségével az izomaktivitást is növeli. Ha szeretnél bővebben tájékozódni a Joya cipők kapcsán, esetleg megtekintenéd a széleskörű, minőségi kínálatot, akkor látogass el a joya.hu webáruházba!