Mi a gyógynövényes alvássegítő?

A központi és a perifériás cirkadián órák támogatásával a cirkadián alvás innovatív, helyreállító megközelítést képvisel az egészséges cirkadián ritmusok elősegítésében, ami számos előnnyel jár az egész test egészségére nézve.

Mire jó a gyógynövényes alvássegítő? Az agyban található központi cirkadián óra segít szabályozni alvás-ébrenlét ciklusainkat. Perifériás cirkadián óráink is vannak, amelyek szabályozzák az alapvető biológiai folyamatokat, például a vérnyomást és a veseműködést. De az öregedés és más életmódbeli tényezők megzavarhatják a cirkadián órákat. A melatonint egy új citrushéj-kivonattal kombinálva, hogy elősegítse a központi és a perifériás cirkadián órák egészséges működését. A cirkadián órák gyakorlatilag minden sejtünkben léteznek, és hierarchikusan vannak elrendezve, a központi óra pedig az egészséges alvás-ébrenlét ciklusok szabályozásával szabályozza az ütemet. A Melatonin elősegíti az optimális alvás-ébrenlét ciklusokat, a fiatal citrushéjból származó nobiletin pedig támogatja a perifériás cirkadián ritmust szabályozó gének egészséges expresszióját.

Gyógynövény alvás

Gyógynövény alvás

Az öregedés, a hektikus modern életmód és egyéb tényezők megzavarhatják cirkadián óránkat, ami hatással lehet egészségünkre. A Melatonin támogatja az agy központi óráját, míg a nobiletin fiatal. A citrushéj kivonata elősegíti az egészséges perifériás órák működését, amelyek a test többi részét irányítják. Keresse termékeinket a vitaminstore.hu weboldalon, ahol nemcsak minőségre, de kedvező árakra is talál, a legszínvonalasabb kiszolgálással és ügyfélszolgálattal. Látogasson el a webáruházunkba és válogasson a megannyi termékünk közül, mert nálunk minden igényt kielégítő termékpalettát talál. Forduljon hozzánk bizalommal!