Menstruációs naptár az interneten

A menstruáció megértése többet segít megtudni magáról, mint azt elképzelheti. A ciklus követésének legegyszerűbb módja a naptár figyelése, amikor a menstruáció bekövetkezik, hogy megismerhesse az átlagos ciklus hosszat. Minden test más, és a kiszámíthatatlan időszak gyakoribb, mint gondolná.

[wp_ad_camp_1]

Menstruációs naptár vár mindenkit a foglaljorvost.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tudjon meg több információt arról, hogy miért érdemes menstruációs naptárat használni. A 28 napos ciklus globális átlag, de nem biztos, hogy ez az Ön személyes átlaga. Ha tisztában van a ciklusával, akkor természetesen jobban fogja érezni az irányítást, és kevésbé valószínű, hogy meglepődne a következő menstruációján. Egy menstruációs naptárban részletes elemzést kap a ciklustörténetéről is. Gyakori tévhitek vannak a terhesség előfordulásával kapcsolatban: hogy csak az ovuláció napján eshet teherbe, vagy hogy folyamatosan teherbe eshet. Ezek egyike sem igaz. Az ovuláció előtti és utáni napokban a terhesség lehetséges. Ha teherbe kíván esni a naptár segítségével, az előrejelzett ovulációs nap arra szolgál, hogy jobban megértse termékenységét. Az ovuláció napja még mindig közelítő érték, mivel az ovuláció konkrét napját nagyon nehéz megjósolni. A termékenységi csúcsa akkor is változik, ha kiszámítható ciklusa van. Ha érdekli az ovuláció követése, győződjön meg arról, hogy az ovuláció napja be van írva a naptárba.

A menstruációs ciklusa az egészségi állapotának közvetlen mutatója, és a menstruáció a teste módja annak elmondására, hogy a dolgok úgy működnek, ahogy kell vagy sem. Egy rendkívül kiszámíthatatlan vagy nehéz időszak, vagy egy időszak kihagyása jelezheti a meglévő mögöttes állapotot. A ciklus különböző részleteinek nyomon követésével és naplózásával felidézheti azokat a dolgokat, amelyeket egyébként elfelejthet, amikor az egészségügyi szolgáltatóval beszél. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a foglaljorvost.hu weboldalra.