Mennyezeti ventilátor online vásárlása

Valójában a legtöbb mennyezeti ventilátor ferde mennyezeten működik. Azonnal kizárhatja a süllyesztett mennyezeti ventilátorokat – ezeket nem ferde mennyezetekhez tervezték. A nem süllyesztett mennyezeti ventilátorok leeresztőrúddal vannak ellátva, amelynek sokszor van egy golyója a lejtőrúd tetején, amely elfordul, hogy alkalmazkodjon a lejtőhöz.

Mennyezeti ventilátor várja az egloshop.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire, nézzen be hozzánk és mindent megtalál ami érdekelheti. Valami erőteljest keres, vagy egy nyugodt, lágy szellőt? Minden mennyezeti ventilátor rendelkezik egy energiainformációs címkével, amely a légáramlást méri CFM-ben. Minél magasabb a CFM, annál erősebb a ventilátor. A légáramlás fő meghatározó tényezője a ventilátorlapát emelkedése: minél nagyobb a szög, annál nagyobb a légáramlás. Mindig nézze meg a CFM-eket a címkén, hogy elérje a keresett levegőáramlást, majd válassza ki, hány pengét szeretne esztétikai szempontból.  Bármi, ami 30 fokos szög alatt van, általában működni fog a szokásos lengőkaros ventilátorral. Extrémebb lejtőkhöz (30 foknál magasabb) szükség lehet egy lejtős-mennyezeti adapterre.

Mennyezeti ventilátor

Mennyezeti ventilátor

A másik dolog, amit figyelembe kell venni, hogy a lapátok milyen közel vannak a ferde mennyezethez. Minimum 1 láb távolságot szeretne a lapát és a mennyezet között, és ha a ventilátorlapátok túl közel vannak a mennyezethez, lehet, hogy vásárolnia kell egy lehúzórúd-hosszabbítót az extra távolság érdekében. A legtöbb fürdőszobában szabványos mennyezeti ventilátor használható, csak ellenőrizze, hogy a méret megfelelő-e. Ha azonban különösen párás fürdőszobája van, vagy mennyezeti ventilátorokkal szereli fel a fürdőt, keresse a Damp Rating értéket. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne keresse fel az egloshop.hu weboldalt és itt megtekintheti elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel a mennyezeti ventilátorokkal kapcsolatban.