Melyik iPhone-t érdemes megvásárolni 2020-ban?

A legjobb iPhone kiválasztása a költségkerettől, az igényektől és az ízléstől függ. Az Apple választékának köszönhetően találhat magának egy tisztességes iPhone-t, amely legalább négy évig folyamatos szoftverfrissítéseket kap, vagy választhat frissítést minden évben.

[wp_ad_camp_1]

Vásárlás előtt tudnia kell, hogy az Apple legújabb telefonjai már piacra kerültek, és négy közül lehet választani: az iPhone 12, a kisebb iPhone 12 mini, az iPhone 12 Pro és a nagy iPhone 12 Pro Max. Ha az iPhone 12 nem vonzó, akkor még mindig rengeteg lehetőség kínálkozik az iPhone 11 Pro, az iPhone 11, az iPhone SE (2020) és az iPhone XR használatával. Mindegyik futtathatja az iOS 14 rendszert, és az esetek többségében valószínűleg több verzióra frissül majd, ami később következik, ez pedig az egyik legnagyobb előnye annak, ha iPhone-t kapunk Android-eszköz helyett. A jelenlegi felállás azt jelenti, hogy széles választéka van az áraknak, a formaterveknek és a funkcióknak, mint például az Arcazonosító vagy a Touch ID, valamint egy kis képernyő az SE-n, vagy a valaha volt legnagyobb képernyő a 12 Pro Max-on.

iPhone 2020

iPhone 2020

Jelenleg az iPhone 12 a legjobb iPhone a legtöbb ember számára, de lehet, hogy ön nem tartozik ezek közé. Az iPhone 11-nél drágább a 12-es változat, de az iPhone 12 kompenzálja ezt az áremelést számos új funkcióval, amelyek hasznosnak bizonyulhatnak a következő hónapokban és években. Ez magában foglalja az 5G-támogatást és a MagSafe-csatlakozás hozzáadását, amely lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat csatlakoztasson a telefonhoz, mint például a töltő vagy a tok. Lehet, hogy a kamera egy kicsit túlságosan hasonlít a tavalyi iPhone-hoz, és az akkumulátor élettartama továbbra sem kiemelkedő, nem tagadhatjuk, hogy az iPhone 12 egy igazi vadállat lehet a többi iPhone készülék mellett.