Melyik a jobb megoldás? A külső vagy a belső árnyékolástechnológia?

Az optimális árnyékolás valóságos kincs a nyári kánikulában. Ha a napsugarak nem jutnak be az otthon légterébe, akkor a benti levegő kellemesen hűvös marad. Ha a lakásban légkondicionáló segíti a hűvös levegő meglétét, akkor energiatakarékossági szempontból is érdemes árnyékolástechnológiát alkalmazni.

A külső és belső árnyékolástechnológia kapcsán itt találhat bővebb információkat! A zsalugáterek és redőnyök kívülről fedik le az ablakokat. Nagy előnyük, hogy nem csupán a nap perzselő sugarait tartják távol, de még a nyílászárók épségének megőrzésében is komoly szerepük van. Ha a nyílászárók esetében elhelyezkedésükből adódóan fennáll az esély, hogy megsérülnek, akkor nagyon hasznos a külső árnyékolók mellett dönteni. Ha az ablak utcafronton helyezkedik el kerítés nélkül, akkor mindenképp érdemes beruházni egy külső árnyékolóra. Az ehhez hasonló szituációkban nem elegendő az esztétikumot vagy az árnyékolás milyenségét figyelembe venni, a biztonságra is érdemes gondolni. Sokkal nyugodtabban fog aludni, ha egy minőségi külső árnyékoló véd a napsugarak és az egyéb tényezők ellen.

Árnyékoló

Árnyékoló

A belső árnyékolástechnológia alatt a rolettákat, reluxákat és ezek társait értjük. Ezenkívül vannak belső térelválasztó nyílászárók, amelyek tartós és esztétikus megoldást jelentenek a napfénnyel szemben. Érdemes mérlegelni a körülményeket és szempontokat és annak alapján meghozni a döntést, hogy belső vagy külső nyílászárót szeretne. A PET-RO Nyílászáró kínálatában igazán minőségi nyílászárók széles választékát találja nagyszerű árakon széles választékban! A szakemberek segítenek kiválasztani a tökéletes nyílászárót, amely nem csak passzol otthonához, de igényeit is kielégíti. Bővebb információkat a petro-nyilaszaro.hu webáruházban talál!