Melyek a legjobb Chrome alapú böngészők?

A Chrome-ot az internetet böngésző emberek közel 70% -a használja. Ez jó a Google számára, amely nyomon követi minden mozdulatát. De ha vissza szeretné venni magánéletét anélkül, hogy elveszítené a Chrome néhány nagyszerű tulajdonságát, itt az ideje a legjobb Chrome-alapú böngészőt felkeresni.

[wp_ad_camp_1]

Az Opera kiváló lehetőség, ha egy sokoldalú Chromium böngészőt keres. Integrált hirdetésblokkolóval és VPN-rel rendelkezik, és szinkronizálhatja a beállításokat, a könyvjelzőket és a jelszavakat az Opera és bármely más Chromium-alapú böngésző között. Az Opera böngészési sebessége is javult, mivel az Opera szerverein keresztül továbbítva tömöríti a webes forgalmat. Az Opera korábbi vezérigazgatója megalkotta a Vivaldit, mivel nem volt elégedett az Opera irányával. Ezért nem meglepő, hogy ez a Chrome projekt visszahozza az Opera néhány elfelejtett funkcióját, és sok testreszabást tesz lehetővé.

Chromium

Chromium

Beépített jegyzettömböt biztosít, és könyvjelzőket tehet a mappákba, jegyzeteket rendezhet, függőleges bélyegképként megtarthatja a füleket, sőt a közösségi média csatornáit is az oldalán futtathatja. Ez megváltoztatja a színvilágot a látogatott webhely alapján, vagy átválthat sötét üzemmódba, ami nagyon jó, ha halvány megvilágítású helyeken dolgozik vagy tanul. A Vivaldi egyik legjobb tulajdonsága, hogy hibernálja azokat a füleket, amelyeket nem használ. Az Epic egy másik böngésző, amely a magánéletre összpontosít. Csak a böngészési munkamenethez szükséges minimális adatmennyiséget gyűjti és menti. A böngésző bezárásakor minden mást töröl, beleértve a böngészési előzményeket, a cookie-kat és a gyorsítótárat. Nem engedi, hogy a Google vagy bármely más vállalat nyomon kövesse Önt, ezért nem lehet meglepetés, hogy nincs Google integráció. A widgetek és a bővítmények is korlátozottak.