Méhpempő hatalmas kínálata várja!

Amint keresni kezdi, hamarosan rájön, mennyire kiterjedt a méhpempő világa. A táplálékkiegészítők a legegyszerűbb módjai a méhpempő szájon át történő bevitelének több okból is, beleértve az egyenlő adagolást, a hosszabb eltarthatóságot, az a tényt, hogy szobahőmérsékleten tarthatók, és egyszerűbb szedni őket. Milyen előnyei vannak a méhpempőnek? Úgy gondolják, hogy a méhpempő sok csodálatos dolgot képes megtenni az emberek bőre, haja, valamint az általános egészség és jólét érdekében. Mindenféle oka van annak, amiért az emberek használják, és tombolnak érte.

[wp_ad_camp_1]

A méhpempő nagyon egészséges. Széles körben beszámoltak róla, hogy a méhpempő segíthet csökkenteni az oxidatív stresszt a szervezetben. Számos tanulmány szerint az aminosavak, a zsírsavak és a fenolos vegyületek adják antioxidáns tulajdonságait. Akár helyileg, akár szájon át alkalmazva, a méhpempő vélhetően képes segíteni a bőrpanaszok kezelésében. Az első vizsgálatok kimutatták, hogy a méhpempő fokozhatja a szövetek helyreállításában szerepet játszó fehérjék termelését. További kutatásokra van azonban szükség. Úgy gondolják, hogy a méhpempő képes támogatni a normális vérnyomásszintet. Az első vizsgálatok kimutatták, hogy ennek oka lehet a méhpempőben található specifikus fehérjék, azonban további kutatásokra van szükség az állítás bizonyításához. Probiotikus tulajdonságai lehetnek. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a méhpempő véletlenül a bifidobaktériumok forrása, amely támogatja a gyomor-bél traktus egészségét és egyfajta probiotikum. A klinikai vizsgálatok immunerősítést tulajdonítottak a bifidobaktériumok jelenlétének a GI traktusban. Eközben úgy vélik, hogy a méhpempő egyedi összetétele azt sugallja, hogy ez fokozhatja a fermentált tejtermékekben a bifidobaktériumok növekedését, aktivitását és életképességét. A méhpempő egy munkaméhek által termelt tejfehér váladék, amely elősegíti az anyaméh fejlődését. A méhpempő más néven Apis mellifera, Bee Saliva, Bee Spit, Gelée Royale, Honey Bee Milk, Honey Bee’s Milk, Jalea Real, Lait des Abeilles vagy Royal Bee Jelly. A méhpempőt nem szabad összetéveszteni az apiterápiával, a méh virágporával vagy a méhméreggel. A méhpempőt az alternatív gyógyászatban a menopauza tüneteinek kezelésében alkalmazott hatékony segédeszközként alkalmazták. A méhpempő más növényekkel vagy kivonatokkal kombinálható egy adott készítményben ennek a betegségnek a kezelésére. A méhpempőt gyakran növényi kiegészítőként értékesítik. Sok növényi vegyületre nincsenek szabályozott gyártási előírások, és egyes forgalmazott kiegészítőkről kiderült, hogy mérgező fémekkel vagy más gyógyszerekkel szennyezettek.

Méhpempő

Méhpempő

A növényi / egészségügyi kiegészítőket megbízható forrásból kell vásárolni a szennyeződés kockázatának minimalizálása érdekében. A méhpempő felhasználható olyan célokra is, amelyek nem szerepelnek ebben a termékismertetőben. Kövesse a termékcímkén és a csomagoláson található összes utasítást. Mondja el minden egészségügyi szolgáltatójának az összes egészségügyi állapotát, allergiáját és az összes alkalmazott gyógyszert. Nem ismert, hogy a méhpempő árt-e a születendő babának. Ne használja ezt a terméket orvosi tanács nélkül, ha terhes. Nem ismert, hogy a méhpempő átjut-e az anyatejbe, vagy károsíthatja-e az ápoló babát. Ne használja ezt a terméket orvosi tanács nélkül, ha szoptat. Úgy gondolják, hogy a méhpempő legfeljebb 6 hónapig szedve biztonságos a gyermekek számára. Ne adjon gyógynövényt / egészségügyi kiegészítőt gyermeknek orvosi tanács nélkül. A gyógynövény-kiegészítők használatának mérlegelésekor kérje orvosának tanácsát. Fontolja meg a gyógynövény / egészségügyi kiegészítők használatában képzett szakemberrel való konzultációt is. Ha a méhpempő használatát választja, használja a csomagoláson feltüntetett módon, vagy az orvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szolgáltató utasításainak megfelelően. Ne használjon ennél többet a címkén ajánlottnál. Ne használja egyszerre a méhpempő különböző formáit (tabletták, folyékony, tonik, krém stb.) Orvosi tanács nélkül. Különböző készítmények együttes használata növeli a túladagolás kockázatát. Ne szedje szájon át a helyi bőrápoló méhpempőt. A termék helyi formái csak a bőrön használhatók.