Meggyőző, pozitív gyógygomba vélemények

A gyógygomba pozitív hatásairól időről-időre lehet hallani. Amikor pedig gyógygomba tartalmú készítmények alatt sorakozó véleményeket olvasunk, akkor könnyen arra lehetünk figyelmesek, hogy egytől-egyig dicsérik a terméket és ezáltal a benne lévő hatóanyagokat.

Gyógygomba vélemények megerősíthetik bennünk az elhatározást, hogy a természet patikájából alkalmazzunk valamilyen természetes növényt vagy gombát. A GyógyVarázs Gyógygomba egy komplex termék, mely négy gyógygomba jótékony hatásait ötvözi. Ebből az egyik a jól ismert Shiitake gomba, mely hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez. Kutatások szerint a tumor növekedését is lassíthatja vagy akár le is lassíthatja, illetve nagyszerű immunerősítő hatással is rendelkezik. A Reishi gomba vagy ismertebb nevén Pecsétviaszgomba szintén jótékony hatással van az immunrendszerre. Magas antioxidáns tartalma miatt különösen előnyös. Többek közt koleszterincsökkentő, nyugtató, vérnyomáscsökkentő, májvédő és vírusellenes hatása is van. Emellett az allergiás reakciók csökkentéséhez is hatékonyan hozzájárul.

Cordyceps gomba, vagyis Kínai Hernyógomba szintén a legismertebb gyógygombák közé tartozik. Alkalmazása hatékonyan növeli a szervezet ellenállóképességét, energizál, csökkenti a fájdalomérzetet és támogatja az immunrendszer hatékony működését. A negyedik gomba a Maitake, vagyis Bokrosgomba, amelyet gyakran ajánlanak a kemoterápia mellékhatásainak leküzdése érdekében. Emellett rengeteg ásványi anyag is található benne, mint például a D-, B2- és B3-vitamin, valamint rostokban és aminosavakban is gazdag. Az említett négy gyógygombán kívül zöldtea kivonat glicerin, tisztított víz, kálium-szorbát és nátrium-benzonát is megtalálható benne.