Megfelelően alkalmazva az eredeti férfi parfümök bárkit elvarázsolnak

Hatalmas tévedés azt gondolni, hogy a legegyszerűbb mozdulatoknak vajmi kevés jelentősége van például egy olyan hétköznapi pillanatban, mint amilyen a kedvenc illatunk magunkra permetezése.

Hiába van ugyanis a legjobb eredeti férfi parfümök egyike a birtokunkban, ha nem a megfelelő módon alkalmazzuk, akkor bizony a hatás közel sem lesz olyan átütő, mint amilyenre előzetesen számítanánk. Egy-egy igazán minőségi illatelegy roppant komoly kutató- és kísérletező munka eredménye, ennek megfelelően pedig nem csak a megfelelő összetevők vannak az utolsó cseppig megtervezve, hanem az is, hogy milyen pontokon és felületeken fejtik ki ezek az illatok tökéletesen a bennük rejlő potenciált. Az eredeti férfi parfümök esetében jó pár felhasználási szokás már évtizedekkel ezelőtt hibásan rögzült, emiatt aztán nagyon sokan nem úgy, nem akkor és nem ott használják a terméket, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Férfi parfüm

Férfi parfüm

Noha rengetegen alkalmazzák ruhára permetezve, az igazság az, hogy csak néhány illat működik valóban jól textíliákon. Persze lehet ezzel kísérletezni, de sokkal egyszerűbb, ha a jól bevált módon alkalmazzuk, így ugyanis az összes férfi parfüm tökéletesen kifejti a hatását. Erre az úgynevezett pulzuspontok a legalkalmasabbak, azaz a nyaki terület, illetve a csukló. Ezeken a felületeken a legmelegebb a bőr, ez pedig elősegíti a még intenzívebb párolgást, azaz így tudjuk a parfümmel a legintenzívebb eredményt elérni. Ne lepődjünk meg azon, ha esetleg bizonyos napokon másmilyennek érezzük a jól megszokott illatot, hisz azt az elfogyasztott ételek, italok, de még a különböző hormonális változások is képesek befolyásolni, sőt a bőrünk pH értéke van leginkább hatással a végeredményre. Mivel ez szinte mindenkinél más, ezért gyakori jelenség, hogy egyes férfi parfümök egész más illatot eredményeznek különböző embereken.