Manikűr-műkörömépítés az ellenállhatatlan kézfejért

Az első benyomás nagyon fontos, főleg, ha az üzleti életről van szó. Egy üzletasszony nem engedheti meg magának, hogy lerágott körmökkel vagy lepattogzott körömlakkal jelenjen meg.

[wp_ad_camp_1]

Manikűr-műkörömépítés által az Ön körmei is vonzani fogják a szemet jó értelemben. Egy ízléses manikűr ápoltságot kölcsönöz viselőjének. A manikűr igazi ékszer lehet a nő kezén. Azoknak a hölgyeknek, akik képtelenek megnöveszteni körmüket, mert folyton letöredezik, kiváló megoldás lehet a műköröm, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hölgyek körében. Egy időben a műkörmöt a plázacicák egyik ismérvének tartották, azonban mára elterjedtek a nők körében. Ráadásul nem kell feltétlenül több centi hosszú, hegyes, rózsaszín műköröm csodákat választani, kivéve persze, ha épp az tetszik. Ma már számos szolidabb változat is akad, különféle színekben, formában, így a hatalmas választékból mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Manikűr

Manikűr

A manikűr igazán ízléses tud lenni, azonban ne gondoljuk, hogy csak a hölgyek gondoskodnak körmük ápolt kinézetéről, ugyanis a férfiak körében is egyre népszerűbb a manikűr. Ők persze nem arra vágynak, hogy különféle színes és mintás manikűr kerüljön a kezükre, sokkal inkább, hogy ápolt kinézete legyen körmeiknek. Egy elegáns vacsorán, tárgyaláson, vagy csak egy üzleti partnerrel való kézfogásnál jó benyomást tud tenni. Első benyomás ugyanis csak egyszer van, ezzel pedig a férfiak is tisztában vannak. Legyen akár nő vagy férfi, az ápolt körmök nem számítanak luxusnak, így érdemes időpontot kérni a Kati Szalonban, ahol szakértő kezek közé kerül és barátságos környezetben szépülnek meg körmei. Látogasson el a kati-szalon.hu weboldalra bővebb információkért és elérhetőségekért!