Mancs őrjárat játék a legjobb áron!

A Comansi Chase egy kalóz kutya figura, amely tökéletes játékként és díszítésként is. A 6 cm-es, kézzel festett műanyag figura segítségével előidézheti kedvenc Mancs járőr jelenetét, vagy eljátszhatja saját történetét, amelyet még színesebbé tehet a mancs őrjárat sorozat többi darabjával.

[wp_ad_camp_1]

Mancs őrjárat játék rendelhető a jatektenger.hu weboldalon, ahol rengeteg különböző típusú játékot talál méghozzá igen elérhető áron. Csatlakozzon Chase-hez a biztonsági mentések során a Charged Up Meteor készlettel! Harold Humdinger és gonosz robotja ellopta a Hatalmas Meteort, és csak az ön gyermekén múlik, hogy megmenti-e ettől a veszélytől! Ez a vadonatúj készlet exkluzív Chase járművet és levehető Jet hordozható rakétát is tartalmaz többek között. A játék kompatibilis az 1:55 True Metal járművekkel. Töltse be a járműveket a Jet rakétába, nyomja meg a kart, hogy Chase elinduljon a pálya körül, és megmentse a meteort a robot kezéből! A torony alján hat jármű tárolható még ezen kívül. Élénk színű habszőnyeg is kapható mancsőrjárat mintával a kicsik számára, amely a biztonságos játékfelület mellett remek hagyományos és háromdimenziós puzzle is, amelyből akár egy doboz is összerakható.

Mancs őrjárat

Mancs őrjárat

A mindössze 38 grammos elemeket nagyon könnyű kezelni akár a kisgyermekek számára is. A szőnyeg darabjai kombinálhatók más mesebeli puzzle darabokkal, így akár egy teljes játszószobát is beboríthat velük. A csomag tartalma: 8 darab 32 x 32 cm-es puha szivacsos rejtvény. A 32 cm-es puzzle szőnyegek kompatibilisek egymással, tehát érdemes megvenni őket. A Mancs őrjárat tagjainak járművei mostantól egy pillanat alatt szuperhős járművek lesznek a gyerekek örömére! A Chase rendőrség kutyás autója villámokkal versenyez a bajban lévők megmentésére. Ezenkívül a kettős lövedék el van rejtve a szupertranszformált jármű kerekei között, erre is érdemes odafigyelni. Amennyiben többet tudna meg a mancs őrjárat játékokról vagy rendelni szeretne keresse fel a jatektenger.hu-t.