Magyarország legszebb helyei

Magyarországot Európa egyik legsokoldalúbb és legérdekesebb országának tartják. Ha nem szeretne idén nyáron túl sokat nyaralásra költeni, akkor ez a cikk épp önnek kedvez, hiszen bemutatjuk Magyarország legszebb és legérdekesebb helyeit, amelyek legalább annyira csodásak, mint a híresebb turistavárosok például Barcelona vagy Róma látványosságai.

[wp_ad_camp_1]

Az első hely, amelyet mindenképpen érdemes fellátogatni Hortobágy, amely a Nagy Magyar Alföld legsimább tájegysége. Látogasson el Hortobágyra és nézze meg a naplementéket, és a Kilenclyukú hidat, ami a Hortobágy egyik szimbóluma. Pécs is egy kötelező megálló lehet minden turista számára, hiszen folyton pörög az éjszakai élet, a város tele van diákokkal és egyetemistákkal, így Pécs Magyarország második leghíresebb városa. A Pécs melletti városban, Villányban készítik el Magyarország legjobb és legízletesebb borait. Több falu is van Magyarországon, amelyik még fenntartja a hagyományokat, de Hollókő kiemelkedik mindközül. A festői környezet, a gyönyörű régi házak és a színes népviselet mind emlékezetessé teheti az oda látogatást.

Magyarország

Magyarország

Felejtse el Ibizát! Siófok, a Balaton délebbi partján fekvő város nyáron egy igazi party-városként funkcionál. Szép magyar lányok, folyamatos napsütés és hajnalig tartó bulik várják az ide látogatókat. A Balaton Sound, Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja csak néhány várossal odébb, Zamárdiban kerül megrendezésre, amit szintén érdemes kipróbálni. Magyarország lelke Esztergom, amely egy kisváros a gyönyörű Bazilikával. Ez az egyik legrégibb magyar város, és minden sarkon érezni lehet a történelmet a levegőben. Végül, de nem utolsó sorban Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa is a kötelező látnivalók közé tartozik. A Kálvinista Rómaként becézett város hű becenevéhez, hiszen a lakosok egy óriási templomot építettek a főtérre, és maga a város is rendkívül tiszta és rendezett.