Magyarország legjobb fürdőhelyei!

Végre itt a nyár és meleg az idő! Ilyenkor aztán igazán nem érdemes otthon ücsörögni a négy fal között, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre a szórakozáshoz. Akiknek van mit aprítani a tejbe, azok kihasználják az alkalmat és elutaznak egy messzi országba, ahol egy teljesen új kultúra és ezzel együtt egy új világ nyílik meg a számukra.

[wp_ad_camp_1]

Akiknek nem sikerült óriási összeget megspórolniuk, azok az ország határain belül látogatnak el egy-egy szebb környékre néhány nap vagy néhány hét erejéig. Akadnak azonban olyanok is, akik nem olyan szerencsések, hogy a szabadságuk ideje alatt világkörüli útra induljanak, sőt, egy-egy vidéki hotelszoba bérlése is erősen leapasztaná a pénztárcájukat, azonban ebben az esetben sincs ok az elkeseredésre! Magyarország fürdőhelyek szempontjából igazán remekül áll, hiszen az ország számos pontján találni olyan üdülőhelyet, ahol aztán örömmel elidőzhet az ember.

Önnek mindössze annyi dolga van, hogy megkeresi a lakóhelyéhez legközelebb lévő fürdőhelyet és máris indulhat az egész család! Lássuk, melyek azok a települések, amelyek az élményfürdőjüknek köszönhetően a legnépszerűbbnek számítanak az utóbbi években! Az Egerszalóki Gyógy- és Wellness fürdő igencsak nagy népszerűségnek örvend. Elsősorban azok számára előnyös ez a hely, akik Egerben, vagy annak környékén laknak, hiszen a település mindössze 5 km-re található a várostól.

Egerszalók fürdő

Egerszalók fürdő

A hely igazi nevezetessége az a mészkődomb, amelyet az utóbbi években a helyiek már csak „sódombként” emlegetnek, és amely Európában egyedülálló látványt nyújt. A domb egyre növekszik, hiszen az ásványi anyagokban hihetetlenül gazdag víz egyre tovább építi ezt a természeti remekművet.

A nyár alkalmával érdemes ellátogatni a Hévízi tóhoz is, amely a legnagyobb biológiailag aktív termáltónak számít. A szegediek is kiválóan érezhetik magukat a közelükben lévő makói Hagymatikum Fürdőben. Azonban ne feledkezzünk meg a hajdúszoboszlói gyógy- és élményfürdőről sem, amely az utóbbi években óriási népszerűségre tett szert nemcsak a magyarok, de a külföldi turisták körében is. Ha tehát egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor könnyedén valóra válthatja az álmát, hiszen kevés pénzből is csodálatosan érezheti magát az Önhöz legközelebb lévő fürdőhelyen!