Magas minőségű paplan alacsony áron

Kiváló paplan webáruházunk, az Otthonkomfort a szegedi Naturtex termékeit forgalmazza, amelyek kedvező áron kaphatóak. Készletünkben böngészve több termékcsalád közül lehet válogatni, valamint a paplanok anyagai szerint is kategorizálva vannak a magas minőségű paplanok. Kínálatunkban kaphatóak pamut, gyapjú, toll és pehely paplanok, műszál töltetű paplanok, valamint paplan párna garnitúrák is.

[wp_ad_camp_1]

Paplan kínálatunk műszálas kategóriájában a legkiemelkedőbb termék a Familia nyári paplan, amelynek töltete 100%os hullámosított üreges poliészterszál, steppelése kockás, töltősúlya pedig 400g. Ez egy alapkategóriás családi paplan, több méret és melegségi fokozat közül is válogathat. A paplant 40 fokkal érdemes mosni kímélő programmal. A szatén pamut paplan is rendkívül kedvelt a maga kategóriájában. A kockás steppelésű paplan 100 % pamut töltetű, fedőanyaga pedig 100% pamut szatén. Azoknak ajánljuk, akik jobban preferálják a természetes anyagokat a hálószobában is, de érzékeny bőrűeknek is előnyös lehet ez a termék. 30 fokon mosható mosógépben kímélő programmal.

Paplan

Paplan

Téli paplanok közül a Tulipán pehelypaplan a legmagasabb minőségű, amelynek töltete 100% fehér libapehely, és allergiás megbetegedésektől szenvedők is nyugodtan használhatják. A termék szakszerű tisztítást igényel, maximum 30 fokon mosható. Gyapjú paplanok közül a szatén dupla téli paplan a legkeresettebb, ami nem is csoda, hiszen természetes alapanyagokból készült, hosszú élettartamú és folyamatosan meleg érzetet biztosít. További információkért és a teljes paplan kínálatért érdemes fellátogatnia az otthonkomfort.hu weboldalra. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran az info@otthonkomfort.hu e-mail címre írva, ahol ügyfélszolgálatunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére áll.