Magas minőségű airboard

Az airboardok manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, hiszen ezek a korszerű és modern elektromos járművek nagyon könnyen használhatóak, ráadásul nem is csak a szórakozás miatt előnyösek, hanem a koordinációs képességet is fejlesztik, ezért használatuk ajánlott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bővebben erről a kulonlegesbolt.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi airboard széles kínálata megtekinthető a kulonlegesbolt.hu weboldalon, ahol még az árak is kedvezőek. A Hoverboard A10 fehér színű airboard most akciós áron kapható, ráadásul tartozékokat is adunk hozzá, például LED világítást, távirányítót, valamint gumi ütközőket is. Cégünk a házhozszállítást egy maximum két nap alatt végzi el ráadásul teljesen ingyenesen, a termékekre pedig 1 évig pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Az airboard használatát akár néhány perc alatt el lehet sajátítani, csak rá kell állni rá, majd előre vagy hátra dönteni a testsúlyt. Kanyarodáshoz billentse jobbra vagy balra a lábát.

Airboard

Airboard

Az airboard könnyen megküzd az emelkedőkkel, akadályokkal és nagyon jó az alkalmazkodó képessége is. Az airboardhoz külön kapható burkolat és egyéb tartozék is. Maximum terhelhetősége 120 kg. Amennyiben többet szeretne megtudni erről az igazán kifogástalan minőségű airboardról vagy meg szeretné tudni az árakat, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat is megtekinthető. Ha kérdései lennének valamelyik termékünkről, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 249 38 39 telefonszámot, és barátságos csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot, hogy válaszoljon a feltett kérdésekre. Válasszon egy korszerű és modern airboardot a biztonságos száguldozásért!