Magánnyomozó iroda profi szakemberekkel és munkavégzéssel

Sok magánnyomozó rejtett kamerákat és felvevőket hord a testén, hogy segítsen dokumentálni a nyomozást. A nyomozás időtartama több hónapig, extrém esetben akár évekig is eltarthat. A munka veszélyessége miatt valós személyazonosságukat aktív karrierjük során titokban tartják.

Magánnyomozó vár mindenkit az nkhi.hu weboldalon méghozzá alacsony árakkal.  A magánnyomozók átvilágítást is végezhetnek azon befektetők esetében, akik befektetési csoportba, alapkezelőbe vagy más magas kockázatú üzleti vagy befektetési vállalkozásba kívánnak fektetni. Ez segíthet a leendő befektetőnek elkerülni, hogy csalás áldozata legyen. Egy engedéllyel rendelkező és tapasztalt nyomozó felfedheti, hogy a befektetés kockázatos és/vagy a befektető gyanús háttérrel rendelkezik-e. Ezt hívják nyomozási átvilágításnak, és a 21. században egyre elterjedtebbé válik a nagyszabású Ponzi-sémákról és olyan csalárd befektetési eszközökről szóló nyilvános jelentések miatt, mint a Madoff, a Stanford, a Petters, a Rothstein és a Securities és az Értékpapír-intézetek által közölt több száz másik.

Magánnyomozó

Magánnyomozó

Egy maroknyi cég szakosodott technikai felügyeleti ellenintézkedésekre, amelyeket néha elektronikus ellenintézkedéseknek is neveznek, amelyek az elektronikus megfigyelés nem kívánt formáinak felkutatása és kezelése Ezt a résszolgáltatást jellemzően hírszerzési/kémelhárítási, végrehajtói védelmi háttérrel rendelkezők, valamint néhány olyan bűnüldöző szervezet nyújtja, akiknek feladatai közé tartozott a lehallgató eszközök titkos felszerelése a szervezett bűnözés, a terrorizmus és a kábítószer-csempészet elleni nyomozások eszközeként. További részletekért nézzen be az nkhi.hu weboldalra, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot.