Lúgosítással a rák ellen, hatékonyan, eredményesen

A neves amerikai sejtkutató professzor, Dr. Rober Young kísérletek hosszú sora, több évtizedes kutatómunka által bebizonyította, hogy a legtöbb betegség mögött egyetlen fő ok áll. Ez pedig az, hogy a szervezet elsavasodik. Az elsavasodás következtében leggyakrabban túlsúly, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegség, cukorbetegség, allergia, alvászavar, depresszió és rák jelentkezik.

[wp_ad_camp_1]

A Basocaps lúgosító kapszula jelentősége éppen ezért nagyon is fontos. Amikor a savszint már túl magas a szervezet nem képes arra, hogy lekösse a felesleget és ezért azt elraktározza a szervezetben. Ez viszont csak úgy oldható meg ha az ehhez szükséges ásványi anyagokat elvonja más helyekről, például a csontoktól, a különböző szervektől. A szervezetben a sav hatására a vér sűrűvé válik, így egyes szervek nem tudnak megfelelően működni, ami hosszú távon legyengüléshez vezet. A már legyengült szervezetben pedig a további sav tárolás még tovább rontja a helyzetet.

Lúgosító kapszula

Lúgosító kapszula

Némely sejtek persze nem pusztulnak el, hanem alkalmazkodnak a helyzethez, vagyis inkább mutálódnak. Ezeket a sejteket nevezzük rosszindulatú sejteknek, ezek felelnek elsősorban a daganatos megbetegedésekért. A lúgosítással a rák ellen tehát nagyon is sokat lehet és kell is tenni. Látható tehát, hogy a rák kialakulásának a legfőbb oka a szervezet elsavasodása. A lúgosító kapszula által a daganat körüli környezet lúgos lesz, megszűnik, illetve erősen lelassul a savasodás, így a daganatok is össze húzódnak, kisebbek lesznek, avagy lúgosítással a rák ellen fel lehet venni a küzdelmet.

A hatékony lúgosítás legegyszerűbb módja a lúgosító kapszula! A nagyszerű Basocaps lúgosító szer kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így nem kell mellékhatásoktól tartania, valamint cukorbetegek is nyugodtan alkalmazhatják. Harcoljon lúgosítással a rák ellen eredményesen!