LOGICAL LOGISTICS – „Az Ön megbízható partnere az emelőhátfalas áruszállításban”

Miben segíthetünk? Cégünk specialitása az emelőhátfalas szállítás. 12-16-18 tonnás tehergépjármű parkunk az Ön rendelkezésére áll. Gépjárműveink a speciális felszereltségüknek köszönhetően (oldalfüggöny, tetőroló, emelőhátfal, raklapemelő béka) képesek az önrakodásra.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben áruját olyan helyre szállítaná, ahol nem biztosított a rakodáshoz targonca, a legköltséghatékonyabb megoldás egy olyan szállítójármű, amelyik képes megoldani a rakodási feladatot is.

Tapasztalt sofőrkollégáink nagy precizitással, odafigyeléssel kezelik az Ön áruját a rakodási folyamat alatt is.

A fuvar fontosabb mozzanatairól (fel- és lerakodás, vám, kontroll, esetleges közlekedési akadály) irányító kollégáink azonnal írásos jelentést küldenek Önnek a kívánt elérhetőségre.

Nemzetközi áruszállítás

Autóink GPS nyomkövetővel vannak ellátva, így értékes rakománya pozíciójáról a nap 24 órájában bármikor külön is tájékozatni tudjuk.

Amennyiben, kiállításra, építkezésre, belvárosi üzletébe, fesztiválra szállítana, ne bajlódjon külön speciális eszközök bérlésével, egyszerűen hívjon minket!

Legyen szó az Európai Unió bármely tagállamáról, Nagy-Britanniáról, Svájcról, vagy akár Norvégiáról célunk az, hogy Ön otthona kényelméből élvezhesse azt az időt, amit a logikus logisztika megspórol Önnek.

Munkatársaink várják hívását! +36 30 4520 750

e-mail: info@logicallogistics.eu