Liposzómás C-vitamin egyedi eljárással készítve

A táplálkozási szakértők azt javasolják, hogy az emberek fogyasszanak minél több zöldséget és gyümölcsöt a kellő tápanyag pótlás érdekében, ugyanakkor a mai ételek, zöldségek gyümölcsök jóval kevesebb hasznos tápanyagot tartalmaznak, mint pár évtizeddel ezelőtt. Éppen ezért célszerű vitaminokat fogyasztani étrendkiegészítő formájában.

Liposzómás C-vitamin egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen sokkal hatékonyabb formában tud hasznosulni a C-vitamin ebben a formában fogyasztva. Akár az influenza szezon miatt, akár egy betegség leküzdése okán vagy ha csak az általános egészségügyi állapot védelmében szeretne C-vitamint szedni, a Liposzómás C-vitamin mindenképp jó választás! A termék különlegessége, hogy a C-vitamin sejtmembrán azonos burokkal védett, aminek köszönhetően a vitamin egyenletesen és nagy dózisban képes felszívódni. A termék teljes mértékben természetes bevizsgált, illetve engedélyezett, így bizalommal rendelheti meg. Biztosíthatjuk róla, hogy prémium minőségű termékről van szó, amely kiváló módon támogatja a szervezetet.

Liposzómás C vitamin

Liposzómás C vitamin

A liposzómális eljárásra épülő technológiának köszönhetően a védőburokkal ellátott molekulák természetazonos módon, az intravénás infúziók hatékonyságával jutnak a megfelelő szövetekhez. Mivel a Liposzómás C-vitamin fokozatosan és egyenletesen hasznosul, ezért nagyon magas hatékonysági rátával rendelkezik a hagyományos C-vitamin készítményekhez képest. A termék a védett Bálint-féle eljárással készült, Bálint István felügyelete mellett, valamint engedélyével. A C-vitamin pótlás nagyon fontos, így, ha szeretne C-vitamint pótolni szervezetében, akkor érdemes a Liposzómás C-vitamint választani, amelyet a gyogyvarazs.hu webáruházból tud kedvezményes áron megvásárolni!