Life tv műsorok elérhetők online

A Raktárháborúk egy amerikai televíziós sorozat, amelyet hazánkban a Life tv közvetít. Kezdetben 12 évadon át sugárzott, 2010. december 1-jétől 2019. Január 30-ig. A 13. évad bemutatója 2021 áprilisában volt.

[wp_ad_camp_1]

Life tv műsorok online, köztük a raktárháborúk leírása és annak kezdési időpontja is megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nem fogja megbánni ha ide látogat. Ha Kaliforniában három hónapig nem fizetik a bérleti díjat a tároló szekrényben, az árverés vezetője egyetlen tételként értékesítheti a tartalmat készpénzben történő aukció formájában. A műsor azokat a professzionális vásárlókat követi, akik az egész államban meglátogatják a raktárakat és licitálnak ezekre a szekrényekre. Mielőtt minden szekrényt elárvereznének, a vásárlók öt percet kapnak arra, hogy megvizsgálják az ajtóból a tartalmat, de nem léphetnek be a raktárba, és nem érinthetnek meg egyetlen cikket sem. A napi aukciók befejezése után a nyertes ajánlattevők az öltözőszekrények között válogatnak, felbecsülik az árakat, amelyeket a tartalmuk alapján meghatároznak, és/vagy konzultálnak szakértőkkel a szokatlan tételek értékeléséhez. A képernyőn megjelenő összesített összeg megjeleníti a költségeket a becsült összértékkel szemben, és az epizód végén egy végső összegzés mutatja be a vásárlók nettó eredményét vagy veszteségét.

Life TV

Life TV

Thom Beers a műsor ügyvezető producere és narrátora. Az elején gyors magyarázatot ad a műsor felvezetésére, és az egyes epizódok végén összefoglalja a kiemelt vásárlók nyereségét vagy veszteségét. Kijelentette, hogy a sorozat elkerüli a szekrények eredeti tulajdonosainak kulisszatitkaiba való belemélyülését. Az Egyesült Államokban a Raktárháború premierje 2010. december 1-jén volt az A&E-n. Amennyiben többet tudna meg a life tv műsorairól és a raktárháborúról, keresse fel a musor.tv weboldalt.