Licskai autóház – 25 év tapasztalat és megbízhatóság!

Ha megbízható, gyors és olcsó autóházat keres, akkor jó helyen jár a licskaiautohaz.hu weboldalon, hiszen mi 25 éves tapasztalattal várjuk önt autóházunkban. Cégünk 1992-ben kezdett kibontakozni családi vállalkozásként, azóta pedig folyamatosan arra törekszünk, hogy gazdaságosan és hatékonyan végezzük tevékenységünket. Kollégáink mind szakképzettek, megbízhatóak, ezért forduljon hozzánk bizalommal.

[wp_ad_camp_1]

A Licskai autóház kínálatában használt autókkal, illetve új Suzuki autókkal is találkozhat, ráadásul kedvező áron igényelheti autómosó és szervizelési szolgáltatásainkat is. Szervizünkben gumiszerelést, futómű beállítást, hatósági eredetvizsgálatot, műszaki vizsgát, klímafeltöltést, klímatisztítást, valamint műanyag hegesztést is vállalunk, méghozzá igen kedvezményes áron. Válasszon minket ha ön sem szeretné tapasztalatlan kezekbe adni autóját és odaadó munkaerőre vágyik. Autómosó szolgáltatásunk magába foglalja a lámpa polírozást, az autó polírozást, a belső takarítást, az autómosást, valamint az alváz és motormosást is.

Licskai Autóház

Licskai Autóház

Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni a Licskai autóházról, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a licskaiautohaz.hu-t, hiszen itt többet tudhat meg szervizünkről, autómosónkról, használt autóinkról, illetve az új Suzuki autókról is, tehát mindenképpen megéri ide kattintani. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a suzuki@licskaiautohaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 96 595 227 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk minden kedves érdeklődőnek! Válassza autóházunkat ha kifogástalan minőségű szolgáltatások részese szeretne lenni.