Léteznek szépítő és fiatalító ételek!

Bizony léteznek olyan élelmiszerek melyek által megőrizhető a szépség és a fiatalság is hosszú időn át. Soha sincs késő átgondolni étrendünket az egészség jegyében, így ahelyett, hogy esténként szénhidrátban gazdag vagy mesterséges anyagokkal teletömött élelmiszereket fogyasztanánk, érdemes kipróbálni a mediterrán konyhát, amely a létfontosságú fehérjét hallal fedezi, értékes olívaolajjal és mindezt friss zöldségekkel egészíti ki.

[wp_ad_camp_1]

Egészség és szépség kéz a kézen járnak, együnk minél többet olyan ételekből, melyek ezt segítik. Az alábbiakban most felsorolunk olvasóink számára pár olyan ételt, ami kifejezetten elősegíti a kívánt célt.

A sötét bogyósok az élen járnak, így aki rendszeresen fogyaszt áfonyát, epret, málnát és szedret, az biztos lehet benne, hogy ellátja a szervezetét a létfontosságú vitaminokkal, továbbá ezen gyümölcsöknek magas anti-aging hatásuk is van és így, az intenzív gyökfogó hatásnak köszönhetően a bőr ragyogó színt kap.

Áfonya - a fiatalító hatású gyümölcs

Áfonya – a fiatalító hatású gyümölcs

A fokhagyma szintén egy igazi csodaszer, ugyanis megelőzi a megfázásos betegségeket, erősíti az immunrendszert, leküzdi a koncentrációs gyengeségeket és a keringési zavarokat is javítani tudja.

A paradicsom az a zöldség ami tele van értékes C- és E-vitaminnal, melyek a likopin nevű színezőanyaggal együtt szintén hasznos gyökfogók, így többek között olyan káros anyagokkal is megbirkóznak, mint a nikotin, tehát dohányosok számára különösen ajánlott.

A víz szintén rendkívül fontos, semmiképpen nem szabad elhanyagolni. A víz egy igazi csodaszer, valóságos szépségelixír. Elengedhetetlen mindazok számára, akik hosszú távon szép és ráncmentes bőrt szeretnénk. Naponta legalább 2-3 liter vizet kell fogyasztani, hogy eleget tegyünk a szükségleteknek, viszont akinek a vízivás nehezen megy, az válik, folyamodhat édesítetlen teához vagy esetleg hígított gyümölcsléhez.