Legújabb autók 2020-ban

A következő két év nagyon izgalmas idő lesz az autóiparban, hiszen a gyártók továbbra is rengeteg új autómodellt vezetnek be minden egyes piaci ágazatban. Itt összeállítottuk annak teljes listáját, amelyek véleményünk szerint a legjobbak az új autók listáján, amelyek 2020-ban és azt követően érkeznek.

[wp_ad_camp_1]

Számos gyártó teljes mértékben újat mutat a plug-in-hibridekkel és teljesen elektromos modellekkel, például a SEAT el-Born és a Fiat 500 EV érkezésével.  Mások azonban hűek maradnak a hagyományos benzinmotorhoz, az új 300 lóerős MINI JCW GP ferdehátú és a BMW M3, amely 2020-ban érkezik. 2020-ban új Fiat 500 érkezik a piacra, és a Fiat megerősítette, hogy a közelgő modell sokkal luxusabb lesz, és csak elektromos autóként kapható. Az 500 megőrzi kompakt méretét, de sokkal több belső teret és technológiát kínál. Ez többe fog kerülni, mint a jelenlegi modell, de a Fiat kiadott számos népszerű 500-as speciális modellt, amelyek általában sokkal drágábbak, mint az alapváltozatai. Az új Hyundai i10-et a Frankfurti Motor Show-n mutatták be. Ez továbbra is a Hyundai alapszintű modellje, és lenyűgöző technológiát kínál, mivel megpróbálja ellopni a vevőket a Volkswagentől.

Hyundai i10

Hyundai i10

Az új i10 nagyobb, nagyobb belső térrel és frissített külső kialakítással rendelkezik. Az árát még nem tették közzé, de az várható, hogy 2020-ban megérkezik olyan 10.000 font körül. A Mitsubishi Mirage új arcát mutatja meg 2020-ban, és a stílus változásait egy jobb belső tér egészíti ki. Javult a minőség, és az infotainment rendszer most már támogatja az Apple és az Android kapcsolatot. A következő Toyota Yaris több belső teret és új stílust kap, részben az új platformnak köszönhetően. A plug-in hibrid változat várhatóan csatlakozik a jelenlegi hibrid modellekhez. Ezek mellett az új Audi 3-ra is érdemes lesz majd vetni egy-két pillantást.