Legjobb szálláshelyek Horvátországban

Horvátország valóban a szépség és a történelem országa. A Szerbia, Montenegró, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina, Magyarország és az Adriai-tenger határában fekvő Horvátország Délkelet-Európa közepén található, és sok mindent kínál az utazóknak. Úszhat az Adriai-tengeren, pihenhet lenyűgöző strandokon, vagy bejárhatja a történelmi városokat és a romokat. Akár néhány napra, akár néhány hétre látogat, legyen része mindenben amit az ország kínál.

[wp_ad_camp_1]

Ha el akarja érni a színvonalas élményt a tengerparton, rengeteg kortárs vonzerővel, ne hagyja ki a Hotel Lone Rovinj szállodát. Bár ez a dizájnhotel csak egy rövid sétára található a nyüzsgő és gyönyörű Mulini tengerparttól, ez csak egy hagyományos tengerparti üdülőhely. Készüljön fel a padlótól a mennyezetig érő üvegre, amely lenyűgöző kilátást nyújt, gazdag szobákra, amelyek olyan jellemzőket tartalmaznak, mint a saját medencék és külön nappali, a magas besorolású gyógyfürdő, valamint a divatos bárok és éttermek, amelyeket még a többi szállodában tartózkodó utazók is megtapasztalhatnak. Ha meg szeretné tekinteni Split ősi városát, és életre keltené a gazdag kultúráját, kevés helyet lehet összehasonlítani a Palace Judita Heritage Hotel történetével. A palota, amelynek otthont ad, a 16. században épült, és a saját belső udvar, eredeti kúttal kiegészítve, még mindig létezik, és nyitva áll a vendégek előtt.

Hotel Lone Rovinj

Hotel Lone Rovinj

Ha nem elég egy palotában tartózkodni, akkor ez a horvát szálloda egy rövid sétára található a hihetetlen Diocletianus-palotától, amely Split egészének vitathatatlanul legfontosabb nevezetessége.  Hvar városában, a horvát Hvar szigeten található a látványos Hotel Adriana. A szálloda elhelyezkedése ideális, néhány lépésre van a Hvar kikötőjétől és a Hvari székesegyháztól. Bár sok látnivaló veszi körül, előfordulhat, hogy kísértésbe esik, hogy minden idejét a szállodában töltse.