Legjobb olasz strandok leírásai az interneten!

Üdvözöljük Európa egyik legszebb vad strandjain! Szardínia keleti partján, Baunei településen található Cala „Cala Goloritzé” lesz az Ön kis paradicsoma álmai nyaralásához Olaszországban.

Legjobb olasz strandok leírásai várják online az axa-assistance.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és megtalálhatja a legszebb strandok információit. A fent említett strandot gyalog is elérheti a Colgo fennsíkon található kis ösvényen. Számoljon két órát a sétán keresztüli hozzáféréshez. Ez a strand fenséges és olasz természeti emlékként védett. Dél-Olaszországban, Nápolytól 90 perces autóútra fekszik Atrani, egy bájos olasz város, ahol az idő megállni látszik. A Campania régióban, a két gyönyörű Positano és Amalfi falu között található Atrani tökéletes hely egy tengerparti nyaraláshoz. Foglalja le repülőjegyeit Nápolyba és szállását a legjobb áron Atraniban, valamint túráit és tevékenységeit Campaniában, ott van például egy egész napos hajóút Caprira. Lefoglalhatja szállását Sorrento városában is, amely nagyobb, de ugyanolyan elbűvölő.

Olasz tengerpart

Olasz tengerpart

A Chia Beach Szardínia déli részén fekszik, Olaszország legnagyobb szigetén; az ország egyik legszebb strandja a kikapcsolódásra. Nehéz ellenállni ennek a strandnak, amely Olaszország legszebbjei közé tartozik. A Fetovaia strand Elba szigetétől délnyugatra található. Lehet, hogy Ön kevésbé ismeri ezt a kis szigetet, mint a szomszédos Szardíniát. Elba szigete kisebb, mindössze 220 km2. Korzika és Toszkána között található. Polignano a Mare strandja 40 percre található a Bari repülőtértől, Puglia régióban. Polignano a Mare városát az olaszok, de a világ minden tájáról érkező utazók is ismerik a kisváros szélén található kék tengervíz minőségéről és szépségéről. További részletekért és információkért mindenképpen nézzen be az axa-assistance.hu weboldalra.