Legjobb kisállat biztosítás kedvezményes feltételekkel!

A kisállat biztosítás általában tartalmazza a baleset, betegség vagy sérülés miatt szükséges fogászati ​​ellátást, de nem a kozmetikai munkákat. Az alternatív kezelések például a homeopátia, az akupunktúra és a fizioterápia – állatorvos ajánlása esetén fedezhetőek az állatbiztosításon keresztül. Tenyésztési kockázatok vagy költségek – ha kedvencét tenyésztésre kívánja használni, gondoskodnia kell arról, hogy ez fedezve legyen. Kisállat ivartalanítása általában biztosítási díjcsökkentést von maga után.

Legjobb kisállat biztosítás olcsón várja az axa-assistance.hu weboldalon, tehát kattintson ide ha többet szeretne megtudni ezekről a biztosításokról. A kisállatbiztosítás segít fedezni az állatorvosi kezelés költségeit, ha kedvence megbetegszik vagy megsérül. A kisállat-biztosítási szolgáltatók általában akkor is fizetnek, ha kedvence meghal, elveszik vagy ellopják, valakit megkárosít vagy anyagi kárt okoz. Ha kedvence elpusztul, visszakaphatja annak költségét, amit fizetett érte, vagy amiért eladhatta volna. A legtöbb kisállat-biztosításnak van egy korhatára – általában nyolc-tizenegy év macskáknál, 5-9 év kutyánál –, amely után a biztosítók nem fizetnek, vagy önnek kell fizetnie a költségekhez.

Kisállat biztosítás

Kisállat biztosítás

A legtöbb kisállat-biztosítás hozzájárul a plakátok kihelyezésének költségeihez és a jutalom kifizetéséhez, ha kedvence eltűnik. Ha van kutyája, a kisállat-biztosításnak ki kell fizetnie ha kutyája megsebesít valakit vagy megrongálja a tulajdonát. Ez fedezi az ügyvédi költségeket, a költségeket és a felperes költségeit. A legtöbb kisállat-biztosítás fedezetet nyújt, ha kedvence megbetegszik, balesetet szenved, vagy külföldön állatorvosi kezelésre szorul. Sok biztosító fedezetet nyújt az elveszett utazási és szállásköltségekre is, ha kénytelen lemondani egy nyaralásról, mert kedvence életveszélyesen megbetegszik, amikor távoznia kell. További információkért nézzen be az axa-assistance.hu weboldalra.