Lázcsillapító elérhető online is!

Ha ön is régóta keres már egy komoly lázcsillapítót, akkor válassza az aszpirint, hiszen nincs ennél elterjedtebb és hatékonyabb lázcsillapító. A teljes lázcsillapító készletünket megtalálhatja a gyogyline.hu weboldalon.

[wp_ad_camp_1]

Lázcsillapító széles kínálatban vár mindenkit a gyogyline.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran, ha önnek is lázcsillapítóra lenne szüksége, mert gyermeke, családtagja lázzal küzd. Csapatunk villámgyors kiszállítást biztosít. Az aszpirint vagy acetil-szalicilsavat (ASA) általában fájdalomcsillapítóként használják enyhe fájdalmak csökkentésére, valamint a láz csökkentésére. Gyulladáscsökkentő gyógyszer, és vérhígítóként is felhasználható. Az aszpirin szalicilátot tartalmaz, amely a fűzfa kérgéből származik. Használatát először 400 körül fedezték fel, Hippokratész idején, amikor az emberek a fűzfa kérgét rágták a gyulladás és a láz enyhítésére. Az aszpirin a világ egyik legszélesebb körben alkalmazott gyógyszere. Szalicilátból készül, amely olyan növényekben található, mint a fűzfák és a mirtusz.

Lázcsillapítók

Lázcsillapítók

Az aszpirin volt az első nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Számos más gyógyszerrel lép kölcsönhatásba, beleértve a warfarint és a metotrexátot. Az aszpirin nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer (NSAID). Az aszpirin érzéstelenítés vagy eszméletvesztés nélkül enyhíti a fájdalmat, csökkenti a lázat. Gyulladáscsökkentő is, tehát nagyobb adagok esetén csökkenti a gyulladást. A szteroidok gyakran hasonló előnyökkel járnak, de nemkívánatos mellékhatásokat vonnak maguk után. Fájdalomcsillapítóként az aszpirin általában nem narkotikus. Ez azt jelenti, hogy nem okoznak függőséget. Bővebb leírásért és további információkért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a gyogyline.hu-t.