Kyocera toner hasznos információk

A tonerek kapcsán nagyon gyakran merülnek fel kérdések, legalább annyiszor, ha nem többször, mint egy nyomtató esetében. Most a Kyocera márkát vesszük alapul, de az alábbiak gyakorlatilag mindenféle márkára érvényesek.

[wp_ad_camp_1]

Kyocera toner – Először is tisztázzuk, hogy vannak az úgy nevezett eredeti, valamint utángyártott termékek. Egyik sem rossz összességében a másiknál, de mindkettőnek megvannak a maga előnyei, hátrányai. Az eredeti termék OEM termékek, mely az angol Original Equipment Manufacturers név rövidítése. Ezek a tonerek a nyomtató gyártója által készített termékek. Alapvetően kifogástalan minőségről beszélhetünk, azonban komoly hátránya a használatuknak, hogy meglehetősen mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha ilyet szeretne vásárolni, így aki nagy mennyiségben nyomtat, annak végképp komoly összegekbe kerülhet a beszerzése. Utángyártott tonerek esetében nem a nyomtató gyártója készíti, viszont a készülékhez használható. Csomagolásukban eltérnek az eredetitől, így is mutatva a különbséget. Manapság egyre népszerűbbek, mivel közel hasonló minőséget tudnak biztosítani, mint az eredeti tonerek. Legnagyobb előnyük, hogy sokszor azok árának töredékéért lehet hozzájuk jutni.

Kyocera toner

Kyocera toner

Ha már a Kyocera márkát emlegettük, érdemes tudni róla, hogy az egyik leginkább elismert márka, így nem csoda, hogy számos díjat bezsebelt már. Összességében robosztus nyomtatókat dobnak piacra, amiket a szakemberek is előszeretettel ajánlanak megbízhatóságuk miatt. Aki Kyocera nyomtatót vásárol, annak biztosan nem lesz gondja a termék javíttatásával. Ezenkívül a Kyocera nyomtatók meglehetősen olcsók. Európában nem annyira elterjedt ez a márka, azonban megéri adni neki egy esélyt, mivel biztosan nem fog benne csalódni!