Kutya névtábla kedvező áron online

Kíváncsi lehet arra, hogy kutyája idegesítőnek találja-e a névtáblákat. Különösen azoknál a kutyáknál, akiknek kényelmetlennek tűnik a nyakörv és a hám, úgy tűnhet, hogy a kutyaazonosító névtábla elviselhetetlen lenne. Ezért készítik a kutyanévtáblákat kis méretben. A kutyanévtáblák célja, hogy alacsony látványosak legyenek anélkül, hogy beavatkoznának kedvence mindennapi tevékenységeibe.

Kutya névtábla elérhető a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát mindenképpen keressen fel minket, ha az ön házi kedvencének is szüksége lenne egy ilyenre.  Mi a helyzet az állatazonosító névtáblák csilingelésével? Igaz, hogy a névtábla hangja zavaró lehet egyes háziállatok számára, és rághatja vagy megkarcolhatja a nyakörvüket, ezért a legjobb, ha egyszerre csak 1 megbízható névtáblát rögzít a kutya nyakörvére. Minden háziállatnak, kutyának és macskának egyaránt, legyen egy kisállat-címkével ellátott nyakörve. Egyes macskatulajdonosok azt gondolhatják, hogy a kutyanévtáblák csak azoknak a kutyáknak valók, akik szeretnek menekülni. A macskák azonban ugyanolyan könnyen kiugranak egy nyitott ajtón anélkül, hogy észre venné. Ha a macskája nem rendelkezik mikrocsippel, akkor abban reménykedhet, hogy visszajön táplálékot keresni. És ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy nem látja többé a macskáját.

Kutya névtábla

Kutya névtábla

A kutyáknak mindig viselniük kell a kisállat azonosító címkét, mivel különösen hajlamosak elszökni. Csak egy leejtett pórázra vagy egy nyitva hagyott ajtóra van szükség, és azon kapja magát, hogy körbe kell járni a környéket a nevüket kiáltozva. Az egyetlen alkalom, amikor NEM szabad nyakörvet és kisállat-azonosító címkét viselni kedvencén, amikor az egy kennelben van. A kisállat-azonosító névtábla beakadhat a kennel rácsába, ami jelentős fulladásveszélyt jelenthet. Amennyiben gravírozott névtáblát rendelne, keresse fel a gravirexpressz.hu weboldalt.