Kültéri műfű a falra?

A kültéri műfű klasszikus felhasználása egyre inkább kitárulkozik előttünk. A fantáziának semmi sem szab határt. A modern, innovatív világunk széles lehetőségeket kínál a kültéri műfű használatát illetően is.

[wp_ad_camp_1]

A zöld szeretete, a természet házhoz hozása, a szép környezet egyre nagyobb igényünk. A kültéri műfű olyan lehetőségeket kínál a dizájnos lakberendezésben, ami ámulatba ejt. Miért nem jöttünk rá hamarabb?

A műfű falon extrém megoldásnak tűnhet, pedig nagyon egyszerű dologról beszélünk, vagyis írunk. A kültéri műfű a kertre, az udvarra, a szabadtérre lett tervezve, de mi tiltaná azt, hogy otthonunk, irodánk, éttermünk, szállodánk, intézményeink falain belül is burkoljunk vele? A kültéri műfű beltérben is alkalmazható. A tartós, erős, ellenálló, minőségi műfű pofon egyszerűen felragasztható a falra is, kétoldalú műfű ragasztószalag segítségével. Ebből a legjobb minőséget vásároljuk, hogy még véletlenül se fordulhasson elő, hogy a műfű le akarna jönni a falról.

A műfű falon megoldást jelenthet azokra a felületekre, amelyekkel nem boldogulunk, és amelyekre nincs egy jó ötletünk. Étterem folyosója, szálloda előtere, kávézó mosdója, az ilyen elegáns helyeken jelenleg nincs jobb ötlet a műfűtől.

A kültéri műfű pázsit árai manapság már megfizethetőek mindenki számára. Akkor, hogyha falra szeretnénk egy-egy kis területet beburkolni vele, akkor pedig tényleg bárkinek megvásárolható. A műfű ára a szálhosszúságtól is függ. Minél hosszabb szálú és minél sűrűbb, annál több az ára is. Például 5.490 Forintért már egész szép, természetes műfüvet tudunk vásárolni, 18 mm-es szálhosszúsággal. 35 mm-es zöld műfüvet pedig 6.990 Forintért vihetünk haza.

Műfű

Műfű

Most lássunk néhány helyiséget, ahol a műfű jól mutat a falon:

  • Mosdó, fürdőszoba, toalett
  • Folyosó
  • Előszoba
  • Nappaliban néhány falfelület
  • Terasz
  • Lépcső
  • Gyerekszoba
  • Nyaraló
  • Étterem, kávézó, szálloda, stb.

A lehetőségek tárháza végtelen. A műfűvel burkolt falfelület nem koszolódik, lefedhetjük azokat a részeket, amire már nem létezett jobb ötletünk a megóvására. Vályogra, gipszkartonra, bármilyen falfelüretre feltehető.

A műfűvel barátságosabbá és hangulatosabbá varázsolhatjuk az összes unalmas falfelületet. Gyorsan, egyszerűen, könnyen burkolhatunk vele, nincs száradási idő sem. A szálirányra kell egyedül figyelni, ha két műfű tekercs kerül a falra egymás mellé. Ilyenkor azonos irányban kell, álljanak a szálak.

Díszíts, dekorálj ötletesen és legyen a Te otthonod a legpazarabb, műfűvel a falon.