Különféle nyelvi tanfolyamok Budapesten

Minden ember más. Nem rendelkezünk egyforma képességekkel, és az időbeosztásunk is eltérő. Ezért nem lehet mindenkit egyfajta nyelvtanfolyam keretein belül idegen nyelvre oktatni. A Cosmopolitan Lingua Nyelviskola tisztában van ezzel, ezért van intenzív, félintenzív és hétvégi tanfolyama is, és ezért méri fel minden tanuló nyelvi szintjét, mielőtt eldöntené, hogy milyen képzésre van szüksége az adott személynek.

[wp_ad_camp_1]

A különféle tanfolyamok budapesti nyelviskolában megfizethető árakon vehetőek igénybe. Mindegy, hogy milyen intenzitású egy képzés, vagy milyen szintű nyelvtudásra készít fel, az ára minden esetben nagyon kedvező. Egy 100 tanórából álló nyelvtanfolyam ára csak 41,990 forint, az 50 órás hétvégi tanfolyam pedig 29,990 forint. Ezek a tanfolyamok az adott személy már meglévő nyelvi ismereteihez, valamint aktivitásához és fogékonyságához igazodva különböző szintekre képes felkészíteni a tanulót.

Budapest nyelviskola

Budapest nyelviskola

A Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában hét különböző szintű képzésen vehetnek részt a tanulók. Van kezdő, újrakezdő, alapfokú, haladó, középfokú, középfok feletti, valamint felsőfokú felkészítő szintű képzés, melyek mindegyikéhez igazodnak a különféle tanfolyamok budapesti nyelviskolában.

A tanfolyamok mellé ajándék online tananyagok és ingyenes tréningek is járnak. A cosmopolitan-lingua.hu internetes oldalon bárki tájékozódhat ezekről, illetve felveheti a kapcsolatot a nyelviskolával a honlapon található elérhetőségek bármelyikén. Továbbá ugyanitt tájékozódhat a tanfolyamkezdésekről, melyekre online és személyesen is jelentkezhet, miután kiválasztotta, hogy melyik nyelvből, milyen intenzitású tanfolyamon kíván részt venni. A jelentkezéskor érdemes mindenkinek szintfelmérőt írni, aki nem kezdő szinten van, amit online és személyesen is megírhat.