Közhiteles cégkivonat rendelhető

Ha közhiteles cégkivonatra lenne szüksége nem kell messzire mennie, hiszen csapatunk szívesen készít ilyen jellegű dokumentumokat, ráadásul nemcsak magyar nyelven, hanem angolul és németül is igényelhet cégkivonatot, ha éppen arra lenne szüksége. Bővebben rólunk weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Közhiteles cégkivonat rendelhető végtelenül alacsony áron weboldalunkon tehát megéri benézni hozzánk ha önnek is közhiteles cégkivonatra van szüksége, és ha nagyon sürgős, akkor futárszolgálattal akár már másnap ki tudjuk önnek szállítani.  Általában a bankok hajlamosak arra, hogy ilyen közhiteles cégkivonatot igényeljenek. A közhiteles cégkivonat egy nyomtatott, lezárt (aláírt) dokumentum, amelyet futárral vagy postai úton (elsőbbségi levélként) szállítunk le minden ügyfeleinknek. A futár költségeit pedig teljesen magunkra vállaljuk. A közhiteles cégkivonatot az Igazságügyi Minisztérium Információs Szolgálata adja ki, vagy ha nem állnak rendelkezésre, mert azt egy időben kéri, akkor egy közjegyző. A pénteken és hétvégén küldött megrendelések esetében a tétel hétfőn kerül elküldésre prioritásként.

Cégkivonat

Cégkivonat

Weboldalunkon megtalálhatja a gyakran ismételt kérdéseket is, így könnyebb lesz majd eligazodnia weboldalunkon és könnyebben tudja használni cégkeresőnket is. Weboldalunkon arra is lehetősége lesz, hogy bővebben olvasson a cégkivonatokról, a hitelességről, szolgáltatásainkról, valamint megtalálhatja árainkat is. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a cégkivonatokkal, vagy éppen az árakkal kapcsolatban, akkor ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal segítőkész csapatunk minden kérdését megválaszol majd. Ha minket választ elektronikus formában is kaphat cégkivonatot, amit akár perceken belül le is tölthet és kinyomtathat.