Körömágyhosszabbító előnyei

A szép körmök ma már az ápolt megjelenés részét képezik, így nem csoda, hogy nagyon sok nő vagy otthoni körülmények közt készíti el manikűrjét vagy elmegy egy szakemberhez. A rövid körömágy sok nőt érintő probléma, azonban szerencsére van rá megoldás.

Körömágyhosszabbító használata több szempontból is előnyös. A körömágy az a rész, amelyen a köröm fekszik és még le van tapadva. A rövid körömágy nem túl szép látvány, hiszen optikailag összenyomja az ujjakat, amik így rövid és tömzsi hatást keltenek. Holott minden nő szeretne hosszúkás, nőies ujjakat. A körömágy abban az esetben arányos, ha a rózsaszín rész legalább másfélszerese a körömlemez szélességének. A körömágy meghosszabbítása jellemzően műköröm segítségével történik. A körömágyhosszabbító zselé lényege, hogy a körmök az eredeti köröm színével szinte megegyező rózsaszínnel vannak lefedve, olyan hosszúságban, amilyen hosszúra a körömágyat szeretnéd. Ez a fehér részt is eltakarja, azonban a szabad szél nagyon könnyen megvalósítható fehér anyag segítségével. A körömágyhosszabbító akár normál hosszúságú körmön is tökéletesen használható, ha a mosolyvonal egyenetlen vagy lapos.

Körömágyhosszabbító

Körömágyhosszabbító

A körömágyhosszabbítás azoknak is kiváló megoldás, akik rágják a körmüket és emiatt az jóval rövidebb, mint kellene. Ráadásul a köröm különféle elszíneződéseire is tökéletesen alkalmazható. A MarilyNails kínálatában széles választékban érhetők el a különféle körömágyhosszabbítók, így biztosan megtalálod azt, amely a legjobban fog passzolni saját és vendégeid körméhez. Érdemes megtekinteni a kínálatot, illetve a további eszközöket is, amelyek szintén nagy segítségedre lehetnek az alkotásban. Bővebb információkért látogass el a marilynails.hu webáruházba és tekintsd meg a széleskörű kínálatot!