Környezetbarát megoldás hűtőszekrény tekintetében is

Napjainkban a környezettudatosság egyre kiemelkedőbb szerepet kap, s erre nem csak a magánszemélyek, hanem a különböző vállalatok is nagy gondot fordítanak. A Liebherr vállalatot is a haladó gondolkodás és az innovációra törekvés jellemzi, s ez a különböző üzleti szektoraikban gyártott termékekben is felfedezhető.

Hűtőszekrény vásárláskor is érdemes figyelembe venni, hogy annak a nap minden percében való használata milyen hatással van a környezetre. A Liebherr vállalat gyártósorairól csak a legjobb energiahatékonysági osztályba tartozó készülékek kerülnek ki a piacra. A premiumhuto.hu weboldalon fellelhető hűtőszekrény választék modelljei rendkívül gazdaságos napi és éves kWh fogyasztással működnek. Zajszintjük elenyésző, energiahatékonyságuk pedig kifejezetten alacsony százalék. Ezen információk nagy jelentőséggel bírnak, ugyanis az energiaszámlák 15%-át is kiteheti az egész nap működésben lévő hűtőszekrény.

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény

Egy hűtő akkor számít energia hatékonynak, ha kiemelkedő teljesítményt képes nyújtani alacsony energiafelhasználással. A Liebherr hűtőszekrények eme kritériumoknak pedig tökéletesen eleget tesznek. A különleges és egyedi funkciók, az érintő kijelzők, az egész hűtőszekrény kialakítása úgy került megtervezésre, hogy praktikus, könnyen kezelhető, modern és természetesen költséghatékony megoldás legyen az élelmiszerek megfelelő tárolására. A BioFresh funkcióval ellátott hűtőszekrény fogyasztása például 20%-kal kevesebb, mint az EU-ban fellelhető legjobb határérték. Természetesen egy hűtőszekrénynek nem csak az energia tulajdonságai mérvadóak, hanem egyéb külső tulajdonságai is. A premiumhuto.hu webshop Liebherr hűtői modern megjelenésükkel, szín választékukkal, strapabíró polcrendszereikkel és kisegítő lehetőségeikkel abszolút jó döntésnek bizonyulnak minden háztartásba! Nem érdemes hezitálni, csak Liebherre váltani, hisz évtizedekre szóló befektetés!