Konyhafestékek, amelyek tölgyfa szekrényekkel jól működnek

Nem akarjuk azt mondani, hogy a konyhai átalakítás nem drága. Ennek ellenére az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy a főzési térnek új megjelenést kölcsönözzön, az egy friss festék. De ha kíváncsi arra, hogy milyen színek illenek a legjobban tölgyfa szekrényéhez, nagyszerű hírünk van. Itt megosztjuk kedvenc festékszíneinket, amelyek a tölgyfa szekrényekkel passzolnak.

Ha olyan tiszta fehér árnyalatot keres, amely nem érzik túl hidegnek vagy túl melegnek, fontolja meg a fehéret. Ezt a szép árnyalatot úgy tervezték, hogy tökéletes hátteret teremtsen mind a nyugodt, mind az élénk terek számára. És mivel a fehér falak tükröződnek, ez a különleges árnyalat gyönyörűen tükrözi a tölgy arany méz színét. Sok lakberendező szakértő egyetért abban, hogy a kék élénk árnyalatai gyönyörűen harmonizálnak a természetes fa tónusaival. A világoskék gyorsan a közönség kedvencévé válik a hozzáértők körében. A szép árnyalat finomsággal rendelkezik, amely kortárs előnyt ad a sötétkék többi variációjához képest. Néhány krémes, bézs színnek erős barna aláfestése lehet, amely szomorú és zord érzést kelt, de ez nem így van a bézs esetében. Enyhe sárga árnyalata van, amely azonnal feldob minden teret. Ez az árnyalat felmelegíti a szobát anélkül, hogy túlságosan kihívó lenne, ami lehetővé teszi, hogy az olyan bútorok, mint a természetes fából készült szekrények, a konyha sztárjai legyenek.

Konyhafesték

Konyhafesték

A kék és zöld közötti határvonalat jelző ideális pasztellfesték keresése véget érhet. A porkék gyengéd árnyalata, gyönyörű óceánzöld aláfestéssel, amely gyönyörűen párosul a sötét és a világos fa tónusaival nagyszerű megoldás lehet minden konyhában, ahol tölgyfa bútorok vannak. Ha a szürkét bézzsel kombinálja, fantasztikus semleges tónust kap, amit greige-nek hívnak, és ez is szuper megoldás lehet.