Konyhabútor kedvező áron

A konyha az otthonok középpontja. Itt találkozik legtöbbet a család, ezért komfortos helyiségnek kell, hogy legyen, melyet egy kiváló elképzeléssel és egy megbízható asztalos-üzemmel könnyen megvalósíthatunk.

[wp_ad_camp_1]

Egykonyhabútor szépsége, praktikussága és élettartama nagyon fontos, ezért megfelelő minőségű alapanyagból kell, hogy a bútor készüljön. Ezen kívül még lényeges, a vasalat rendszer erőssége, illetve az anyag felület kezelése és a formatervezés is. Cégünk mindezeket az elvárásokat képes teljesíteni, mivel kollégáink mindegyike tapasztalt asztalos és csak olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akiknél biztosan tudjuk, hogy termékeik minősége garantált. A megrendelőink elképzeléséről 3D látványtervet készítünk, mely lehetőséget ad az előzetes egyeztetésre, tervezésre, ötletek kitalálására úgy, mintha a valóságban látnánk.

Konyhabútor

Konyhabútor

A bútorok alapanyagait tekintve, ügyfeleink választhatnak tömörfa, furnérozott bútorlap, akril borítású MDF lemez, bútorlap, vagy festett közepes sűrűségű farostlemez, azaz MDF-lap közül. Konyhabútorokon kívül, készítünk még egyéb kültéri és beltéri berendezéseket, tömörfa nyílászárókat és zsalugátereket, kerti tárolókat, teraszokat, üveg zuhanykabinokat, valamint szaunákat. Munkatársaink minden esetben gyors, pontos és precíz munkát végeznek. A feladathoz felelősség tudatosan állnak, betartják a határidőket és segítenek az egyedi elképzelésekre is, a legjobb megoldást megtalálni. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel az asztalosuzemhedervar.hu oldalt, tekintse meg elkészített munkáinkat, illetve tegye fel kérdéseit kollégáinknak. Amennyiben szeretné személyesen látni kész bútorainkat, látogasson el bemutatótermünkbe, melyet Héderváron, a Boldogasszony sor 15. szám alatt talál.