Koh Pangan legszebb tengerpartjai

A Koh Phangan-sziget egy trópusi paradicsom a Thaiföld-öbölben. A Koh Phangan havonta megrendezett telihold bulijairól, valamint hihetetlen tengerpartjairól ismert.

[wp_ad_camp_1]

A szigeten nagyon nehéz a legszebb tengerpart kiválasztás, mert oly sok lehetőség van. Most megtudhatja melyek a legszebbek, így könnyebb lesz a választás. Haad Yuan: akár italokat szeretne a tengerparton zenével és a barátaival, akár egy félreeső, csendes helyen lazítani, ez a gyönyörű thaiföldi sziget mindenre megfelelő. A sziget legnagyobb partjától, Haad Rintől mindössze két mérföldre fekszik Haad Yuan. Haad Rin-hez képest Haad Yuan kevésbé zsúfolt. Ennek sok köze van ahhoz, hogy milyen nehéz kihívást jelent a Haad Yuan elérése. Haad Yuan felé egy olyan nyomvonal mentén juthat el, amely gyalog kb. két órát igényel, vagy gyors hajókirándulást is tehet. Akárhogy is, az utazás megéri. A nehéz hozzáférés ellenére Haad Yuan bungalókkal és bárokkal büszkélkedhet közvetlenül a part mentén. Ne feledje, hogy minden szombaton partikat tartanak a tengerparton.

Koh Pangan

Koh Pangan

A Haad Son, vagy a Secret Beach, Koh Phangan egyik újabb tengerpartja. Csak egy évtizeddel ezelőtt fejlesztették ki egy nagyobb tengerparti üdülőhely részeként. Ha úgy döntene úszik egyet, máris egy korallzátonnyal találkozhat. Ez teszi ideális helyszínné a búvárkodók számára. A Haad Son viszonylag védett és biztonságos, és hihetetlenül népszerű a családok körében. A Haad Son tengerpartot választók közül sok turista szállodákban helyezkedik el sétatávolságra, főleg azok, akik szeretik a fehér homokot, a kék vizet és a gyönyörű kilátást. Az egyik legérdekesebb tengerpart Koh Phanganban a Mae Haad. Ez a széles és homokos part kapcsolódik a Koh Ma nevű nemzeti természetvédelmi és tengeri parkhoz. A Koh Ma sziget gyalogosan elérhető, ha a Mae Haad keskeny homokcsíkján sétál.