Kiváló minőségű Vegnum multivitamin és ásványi anyag

Az emberi szervezet optimális működéséhez elengedhetetlen a kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitel. Ezt különösen télen nehéz kizárólag az étkezésből megoldani, azonban a többség nyáron sem fogyaszt elegendő gyümölcsöt és zöldséget.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin és ásványi anyag pótlása nélkül a szervezet könnyen legyengül és nem tud ellenállni a különféle fertőzéseknek és betegségeknek. A magyarok gyümölcs és zöldség fogyasztása meglehetősen elkeserítő képet fest magáról, méghozzá olyannyira, hogy az EUROSTAT felmérése szerint a magyarok az utolsók közt foglalnak helyet Európában zöldség és gyümölcs fogyasztás terén. Összességében hazánkban az emberek többsége nem él túl egészséges életet. Sokan szenvednek valamilyen káros szenvedélytől, rengetegen élnek stresszes életet és a kellő mennyiségű pihenés sincs meg a legtöbb ember esetében. A zöldség és gyümölcsfogyasztás hiánya vagy nem elegendő mennyisége már csak hab a tortán. Így nem csoda, hogy a magyarok nagy része ágynak dől a téli megbetegedésekkel tűzdelt időszakban és rengeteg gyógyszert vásárol.

Vegnum vitamin

Vegnum vitamin

Ha szeretné pótolni szervezetében a vitaminokat és ásványi anyagokat, akkor érdemes multivitamin étrendkiegészítő készítményt vásárolni. Mi a Vegnum Multi-D komplex hatású multivitamin készítményt ajánljuk, mely jóval hatásosabb a hagyományos multivitaminokhoz képest. A Vegnum Multi-D komplex hatású multivitaminban 18 vitamin és ásványi anyag található, továbbá 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növények antioxidánsokban gazdag kivonata. Ahogy a neve is mutatja, a Vegnum Multi-D kapszula a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi, növényi eredetű D-vitamint is tartalmaz. Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahonnan rendelni is tud!